Co kilka dni pojawia mi się informacja, że nie przeczytałem tysiąca najnowszych postów, bla,bla, bla. Gdzie są te najnowsze posty?:) Przeglądam tematy w róznych działach i nie widzę nowych wypowiedzi, a jeśli już są, to nie w takich ilościach.
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-07-23, 13:56
Don_Satanos napisał/a:
Gdzie są te najnowsze posty?:) Przeglądam tematy w róznych działach i nie widzę nowych wypowiedzi, a jeśli już są, to nie w takich ilościach.
One nie są już wtedy zaznaczane jako nowe wpisy, więc musisz mieć dobrą pamięć skoro pamiętasz, które czytałeś, a których nie.
Jak podejrzewasz jakieś oszustwo, to oznacz wszystkie jako nieprzeczytane, nie wchodź na forum przez tydzień, i jak Ci się pojawi ten komunikat to kliknij w opcję "zobacz wpisy od ostatniej wizyty".
Albo użyj już teraz opcji "szukaj" i popatrz sobie na listę wpisów w ciągu np. ostatnich 2 tygodni. Teraz kiedy to piszę wyszukało 2704 wpisów.
mi tam ngdy sie nie zdazylo takie cos bo na forum wchodze regularnie : P ale tak jak mowi frasunek te posty zaznaczja asie jako stare : P i nie jestes juz wstanie wszytskich zalapac
W tematach są PUSTKI, liczba odpowiedzi taka sama, loguję się średnio co 2-3dni bo częściej nie ma o czym pisać. No chyba, że w powitaniach są takie spamy, bo tam akurat nie zaglądam:)
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
mi się taki komunikat pojawił, ale wcale się nie dziwię, bo nie zaglądałam tu przez dwa tygodnie z racji, że byłam w górach ale czasem po paru godzinach już mam liczbę około 500 nieprzeczytanych postów - liczby są imponujące...
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum