1 & 2 - myślę, że można by powołać te konkursy jeszcze raz. Ale porządniej - ktoś kto się naprawdę bedzie chciał tym zająć to niech się podejmie. Jedna albo 2 osoby, ostatnio to ja tego konkursu nie planowałem, nie miałem ani czasu ani ochoty, wiem że Archi bardzo chciał i mnie w to wkopał, potem Kurczol też na mnie zwaliła to i tak się to zakończyło. Mniejsza już o tam ten konkurs (jego próbę). Teraz powołamy 1-2 osoby które się bedą chciały tym zająć - ja mogę ich w jakiś tam sposób wspierać - przyklejając temat - umieszczając na stronie głównej, wysyłająć MASS korespondencje, takie pierdoły - a oni gromadzeniem fotek, umieszczaniem itp.
3 - pokój myślę można w najbliższych dniach otworzyć - ale myślę, że trzeba by było zmienić trochę jego zasady - mam kilka pomysłów - postaram się je jak najszybciej zebrać do kupy - potem trochę może przedyskutować i odpalić pokój.
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
A ja mogę pomóc przy zdjęciach jakby ktoś sobie życzył.
Wy je do mnie przysyłacie, ja z Was robie ludzi.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Dziewczyno, ja nie posiadam nawet fotoszopa, więc o czym Ty mówisz.
Nie chodzi mi o to, żeby ktoś wyglądał lepiej, tylko żeby fotka wyglądała lepiej.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
fotka ma wyglądać naturalnie ;P
idź się zgłoś i nie wydziwiaj.
sprawa z miss i misterem rozwiązana i konkurs zaczęty - co z pokojem wielkiego Ptaqa zadecyduje wielki Ptaq i zrobi co mu serce podpowie ( ), tymczasem zamykam temat (:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum