Jutro rano ( o ktorej to nie wiem - jak wstane ) bede łatke ktora powinna rozwiaza problem wylogowywania, jak sie cos zrabie przy aktualizacji to przez jakis czas moze nie byc dostepne forum wiec nie panikowac w kazdym razie najpozniej wieczorkiem powinno byc juz OK. Choc przewiduje zakonczenie aktualizacji najpozniej kolo 14.
Aktualizacja przebiegla bezproblemowo, teraz wazne - czy przyniosla pozytywny efekt? Piszcie tu czy wszystko z autologowaniem jest juz OK. Fakt ze teraz 1 raz po wejsciu na forum pewnie Was nie zaloguje - ale za nastepnym razem juz powinno.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Mnie własciwie nie wylogowywało - zawsze jednorazowo musiałem się logowac, a potem już nie było problemu
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
mi działa jak nie zamykając przeglądarki wchodzę jeszcze raz -.-
ale jak włączam przeglądarkę i mam to jako startową to się nie loguje samo -.-
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum