Poczytalem troche o tym i powiem Wam, ze to ze macie problem z autologowaniem to nie jest blad forum tylko jego zabezpieczenie. Bo forum sprawdza ostatne IP z jakiego wchodziliscie i jezeli jest takie samo to automatycznie loguje jak nie jest to trzeba logowac sie recznie. Jednak caly problem polega na tym ze wiele osob ma zmienne IP i za kazdym razem wchodz z innego. No i tak, jest opcja zezwolenia na autologowanie mimo tych innych IP jednak musze to robic indywidualnie dla kazdego uzytkownika :roll:
Dlatego chcetni by im to wlaczyc pisac w tym temacie, narazie Martinie dla tesow wlaczylem tą opcje niech sie pochwali czy faktycznie autologuje ją
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Wysłany: 2006-02-15, 16:55
Polecający: baba jaga ;P
Mi dalej nie dziala ;P mam stale IP .. chyba :D i w ogole chcialam ladnie powiedziec ze to nie wina IP ale samo sie wyjasnilo i znow nie wykaze sie moja wiedza :cry: :cry:
no tylko Martinie dziala bo tylko jej narazie wlaczylem w ramach testow ale wiesz moze przestac... przemysl to co napisalem na PW ( to wcale nie szantaz )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum