• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

sito  

Wysłany: 2005-10-19, 08:39   

Jeżeli coś mi się poodoba to zamiast napisać tak podoba mi si9ę to mam napisać
Uprzejmie chciałabym ogłosić wszem i wobec. Panowie i panie, a nawet dzieci tutaj zgromadzone że jestem niezmięrnie szczęśliwa bo popieram Panią Xińską, która napisała posta powyżej i on własnie mi się podoba i chciałabym go poprzeć
[Rotfl] Tak mam pisac?

lolale  

Wysłany: 2005-10-19, 10:13   

Bez sensu... niech teraz sie Admini wypowiedzą, bo tu o nich idzie... Teraz ich brak, a jak nie potrzeba to zawsze przeczytają post i skasują :/

fazi  

Wysłany: 2005-10-19, 10:18   

Jak już napisałem Twoje posty mnie irytują ale mniejsza z tym, chodzi o to, że jak ja napisze "tak, dokładnie, zgadzam się" to post leci wpiz.. jako nie wnoszący nic do tematu, szkoda że bana jeszcze nie dostane. Jednocześnie na forum jest milion Twoich postów które są jeszcze krótsze i w ogóle ni w ch..j ni w oko i admin nic z nimi nie robi.
Dobra, skończmy dyskusje, zobaczymy co się będzie działo, jakby co to ja będę dalej marudził publicznie :)

qudlaty  

Wysłany: 2005-10-19, 10:28   

Jest tak, że blokujemy tematy, które uważamy za wyczerpane. Blokowane są także tematy, w których dalsza dyskusja staje się bezsensowna i jest tylko nabijaniem postów itp. Naprawde nie wiem w czym macie aż tak poważny problem bo jak tak przeglądałem to niewiele tematów zostało zablokowanych a te, które są zamknięte zostały zablokowane jak najbardziej słusznie. Co do nabijania postów to zauważyłem taką zależność, że co niektórzy użytkownicy jak już wejdą na forum to piszą we wszystkich tematach, dosłownie we wszystkich gdzie popadnie. Nie to żebym zabraniał czy coś takiego ale wydaje mi się, że nie trzeba odpowiadać na każdy dorwany temat szczególnie, że niekiedy a ostatnio nawet często jest taka sytuacja, iż posty nic ale to nic nie wnoszą do tematu. Chyba zaczniemy kasować coraz więcej postów bez powodu. Najlepiej to jakby się każdy z użytkowników zapoznał z REGULAMINEM FORUM i zaczął się do niego stosować. Byłoby wtedy mniej spięć pomiedzy userami i atmosfera zrobiłaby się o wiele przyjemniejsza.

Orange  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2005-10-19, 11:47   
   Polecający: Epuls

Dokładnie. Niepotrzebnie się kłócicie, bo i tak ani Fazi przez to nie zostanie usatysfakcjonowany, ani Sito nie zacznie pisać dłuższych postów. A jej sprawa niech się zajmą już modzi i admini.
a droga jest prosta, czy jest kręta droga

http://www.orangeblood.digart.pl

lolale  

Wysłany: 2005-10-19, 14:33   

A ja uważam, że dobrze ze taki problem został poruszony, bo chyba lepiej ze tak sie dzieje, ze chcemy o tym pogadac i dojsc do jakiegos wspólnego porozumienia niz od razu fazi czy ktos inny w ogóle by przestał sie udzielac na forum. Bo forum jest dla nas, wiec jesli cos nam nie pasuje to chyba mozemy sobie o tym pogadac mając nadzieje ze nie zostaniemy olani przez modów i adminów. Jeśli bedzie taka atmosfera, że wszyscy będą udawali ze wszystko jest ok, to po prostu ludzie zaczną odchodzic bez słowa z forum a tu chyba nie o to chodzi,prawda?

Ptaq  

Wysłany: 2005-10-19, 16:13   
   Polecający: Ptaq

sito napisał/a:
A to że średnia moich słów wynosi około 3 słowa na post to chyba moja sprawa, a nie Twoja, prawda?

ekhm... a czytalas regulamin :> ?

moze wkleje ciekawszy jego fragment:
Cytat:
7. Nabijacze niedozwolonych postów podlegają karze zgodnie z punkami 8 i 9. Za nie dozwolony post uważa się:
- post nie mający więcej niż 5 wyrazów (za wyraz nie uznawane są: emotikonki, cytaty, wykrzykniki itp. oraz wyrazy typu bla, phi itp.)
- post nic nie wnoszący do tematu (np. dzięki, dobrze itp.)
- post bezsensowny lub bardzo odbiegający od tematu będzie usuwany.
- post, który powinien być wiadamością na PM, a nie postem

zachecam rownierz do calosci lektury
http://forum.nasze.net/viewtopic.php?t=27 :!:

fazi napisał/a:
że admini za bardzo się przejmują swoją rolą..

ktoś musi ;)

sito  

Wysłany: 2005-10-25, 16:58   

Ptaq ... Nie chodziło mi oto że pisze bez sensu.. Wytłumaczyłam oco mi chodzi troszke wyżej ;)

Ptaq  

Wysłany: 2005-10-25, 18:27   

Cytat:
sito napisał/a:
A to że średnia moich słów wynosi około 3 słowa na post to chyba moja sprawa, a nie Twoja, prawda?

ekhm... a czytalas regulamin :> ?

moze wkleje ciekawszy jego fragment:
Cytat:
7. Nabijacze niedozwolonych postów podlegają karze zgodnie z punkami 8 i 9. Za nie dozwolony post uważa się:
- post nie mający więcej niż 5 wyrazów (za wyraz nie uznawane są: emotikonki, cytaty, wykrzykniki itp. oraz wyrazy typu bla, phi itp.)
- post nic nie wnoszący do tematu (np. dzięki, dobrze itp.)
- post bezsensowny lub bardzo odbiegający od tematu będzie usuwany.
- post, który powinien być wiadamością na PM, a nie postem

zachecam rownierz do calosci lektury
http://forum.nasze.net/viewtopic.php?t=27 Exclamation

jaśniej nie potrafie naprawde - moze przeczytaj to z 1-2 razy jeszcze

nea111  

Wysłany: 2005-10-25, 20:29   

:d brawo Ptaq ;) ja tez chcialabym zwrocic uwage na fakt, ze niektorzy wcale nie czytaja poprzednich wypowiedzi i potem pytaja sie dziesiec razy o to samo ... oczywiscie nikogo konkretnego nie mam na mysli ;) .....

Ptaq  

Wysłany: 2005-10-25, 20:45   

Cytat:
Uprzejmie chciałabym ogłosić wszem i wobec. Panowie i panie, a nawet dzieci tutaj zgromadzone że jestem niezmięrnie szczęśliwa bo popieram Panią Xińską, która napisała posta powyżej i on własnie mi się podoba i chciałabym go poprzeć
[Rotfl] Tak mam pisac?

I proponowalbym jeszcze dodać dlaczego masz takie samo zdanie, i coś odać od siebie - bo samo to ze jestes za to duzo nie wnosi i pewnie niewielu zainteresuje. Ale trzeba przedstawiac swoje poglady, wnoscic cos do dyskusji... a jezeli ma to byc tylko 'zgadzam sie' to lepiej nie pisac. Bo tu nie prowadzimy badan statystycznych ile osob sie zgadza i ile nie tylko prowadzimy dyskusje - chcesz cos dodac dodajesz, niemasz nic nowego do napisania nie pisz, nie powtarzas poprzednikow.

NatalkaS  

Wysłany: 2005-10-25, 20:46   
   Polecający: Dzieki reklamie

sito napisał/a:
[Rotfl] Tak mam pisac?

Nie nie pisz tak porpostu napisz dlaczego popierasz...nawet gdybys miałą powtorzyc ejj słowa= twoje przemyslenia...napisz dlaczego sie znia zgadzasz i juz bedzie lepiej to wygladac...bo co kogos interesuje ze sie z nia zgadzasz:) jezeli tego nie uzasadniasz...
A jezeli chcesz tylko tej osobie powiedziec ze sie z nia zgadzasz to napsiz jej wiadomosc prywatna...(to sie doiwe)
To jest moje zdanie:)

www.Melory18.fotka.pl

sito  

Wysłany: 2005-10-26, 16:55   

Wytłumaczyłam wszystko dokładnie, ale mój post został usunięty, ten pewnie też zostanie usunięty :(

lolale  

Wysłany: 2005-10-26, 17:53   

Tak szczerze mówiąc to wcześniej nie zauważałam tego o czym pisała na forum większość osób; że sito pisze coś w każdym temacie, zostawia "po sobie" jakiś pościk często nic niewnoszący do tematu. Ale dzisiaj, jak weszłam na forum to prawie spadłam z krzesła... to jest niemozliwe, że Admini na coś takiego pozwalają, przecież Ty dziewczyno odpowiadasz DOKŁADNIE na każdy temat. I byłoby to ok, ale nie jesli Twój post to przeciętnie faktycznie jedno zdanie, w dodatku bezsensowne, w którym dodatkowo najczęściej jest tyle błędów ortograficznych co często merytorycznych jeśli juz uda Ci się napisać coś bardziej konkretnego. Weź się zastanów, bo naprawdę wygląda jakbyś jakąś maniaczką była. Jestem po prostu zdziwiona tym, że nie jest Ci głupio, nawet po interwencji innych użytkowników pisać dalej takie bezwartościowe posty.

Orange  

Wysłany: 2005-10-26, 18:45   
   Polecający: Epuls

lolale, są ludzie, parapety.. i klamki ;)

A każdemu zdarza sie off, jednakże fakt, że u sito nagminnie.
a droga jest prosta, czy jest kręta droga

http://www.orangeblood.digart.pl

Odpowiedz do tematu