No tak uwzięły się mnie jak nie powiem czego
Ale nie zmienicie mnie ...
Nic wam nie pasuje tak szczerze, a to że odpowiadam na każdy post to co w tym złego ? Czy ja naprawde wam tutaj przeszkadzam ?
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Wysłany: 2005-10-30, 16:32
sito napisał/a:
No tak uwzięły się mnie jak nie powiem czego
Ciekawy związek frazeologiczny, nie ma co.
A tak SZCZERZE to tak, przezkadza mi i to bardzo to bezsensowne odpowiadanie na każdy temat, ale nie chce mi się dalej tej dyskusji prowadzić, bo widzę że mówic do Ciebie to jak grochem o ścianę. Nic to nie zmieni a tylko się człowiek denerwuje.
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
jako osoba nam nie przeszkadzasz tylko nie ktore twoje posty ktore nic nie wnosza do tematu sito...to juz jest nudne zacznij pisac ciekawie....wiadomo ze czasami moze sie zdarzyc ze komus sie cos niepotzrebnego napisze...ale tobie to sie zdarza nagminnie
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum