Wysłany: 2005-10-15, 08:58 Co myślicie o forum? Polecający: Ptaq
Chciałbym usłyszec od kazdego, a przynajmniej od wiekszosci aktywnych uzytkownikow co mysla o forum, a jezeli ktos ma ochote moze napisac co nalezalo by poprawic dodac itp. Ale glownie mi chodzi o to co obecnie o nim myslicie.
mnie się podoba, fajni ludzie, szkoda że większość z DG ale i z mojego miasta się zbiorą może, już jest sito :mrgreen:
trochę szkoda, że większość przybyła zwabiona konkursem, ciekawam, ilu użytkowników by pozostało aktywnych, gdyby konkurs nagle odwołać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Jak dla mnie wszystko w najlepszym porządku. Forum zyskuje sobie coraz to nowych zwolenników i dynamicznie się rozwija:). Ogólnie to jest miło i przyjemnie :wink:
Forum ciekawe, ale się na razie rozkręca. Zapowiada sie, że będzie dobrze Ciekawi mnie jedynie, ile osób na nim zostanie po osiągnięciu liczny posów 10000
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Mam nadzieje ze ten konkurs nie zawazy na tym jak bedzie wygladac te forum narazie ejst pozytywnie dodałabym tylko wiecej takich głownych oddziałow ze tak powiem:)
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Ja bardzo lubie tu wchodzic:) Nie tylko dlatego ze chce troszke pulsarów bo sobie przed chwilą 100 doładowałam ale dlatego ze jest tu suuper atmosferka;)
wiec tak forum moze bylo by fajne gdyby nie ten konkurs bo patrzac na to cale zamieszanie to wiekszosc osob tu weszlo po to zeby nabijac jak najwiecej postow nie ktorzy tu chyba siedza od rana do wieczora czekajac az tylko ktos gdzies odpisze zeby moc znow nabic posta panie adminie wg polowa tych postow tutaj powinna byc skasowana i polowa ludzi rowniez i wg mnie zly pomysl na rozkrecenie forum bo Ci ludzie popisza tu jeszcze przez miesiac az konkurs sie skonczy i znow bedzie pusto gdyby to forum bylo o szachach gdzie polowa nie wie nawet jak wygladaja szachy i tak by sie wypowiadali wiec jak dla mnie bezsensu
To tak... forum powstalo dokladnie ktoregos tam czerwca mialo troche inny charakter jednak praktycznie stalo w miejscu, postanowilem zmienic na oglnotematyczne by kazdy mogl sie wypowiedziec i znalesc cos dla sibie (dlatego nie jest o szachach) kazdy ma szanse sie wykazac. Co do konkursu zgadzam sie ze pewnie jak sie zakonczy czesc osob moze przestac pisac na forum jednak po pierwsze licze ze czesc osob przez ten czas na tyle sie zwiarze z forum ze zostanie - nawet jesli juz nawet nie bedzie tak duzo pisac. A po drugie planowane sa w przyszlosci kolejne konkursy, nie do konca zwiazane z epulsem ale z cennymi nagrodami Dlatego bede caly czas dazyl do tego by pozyskiwac wiernych uzytkownikow, usprawniac forum a by przy tym wszystkim panowala mila atmosfera :wink:
Mnie np. się już tutaj podoba i wierzę, że nie odwidzi mi się za miesiąc czy dwa. Ja się wiążę z forum, jak na nim długo pisze i uzależniam.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum