Mam troche złe wieści, forum bedzie od jutra przez 2 tyg. nie dostępne (tj. do 16.04.2006).
Nie jest to moja wina jednak moj hostingodawca planuje zmiane serwerów z USA do Niemiec. I troche to zajmie bo duzo formalnosci jest ( Prawdopodobie bede miec +1miesiac za free, ale to nie zmienia faktu ze przez ten czas forum po prostu nie bedzie działać. :cry:
Plusem tego bedzie to ze jak znów ruszy bedzie duuuzo szybciej smigac, poniewaz nie bedziemy sie musieli laczyc z serwerami w stanach tylko z zachodnim sąsiadem. Znikną te problemy co czasem sie pojawialy i na forum bylo widac jakies ERROR.
To chyba tyle. (
Ale mysle ze moge na Was liczyc i powrocicie za niedlugo znow na forum i nadrobimy stracone posty
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Niby moglbym na jakims innym serwerze zalozyc forum ale wejdzcie do statystyk i zobaczcie na dole:
Cytat:
Baza Danych 22,36 MB
Tak duze bazy danych ciezko przeniesc, musialbym dogadac 2 adminow hostingu by to przegrywali, zazwyczaj odpłatnie i z terminem powiedzmy 'za tydzien'. Czyli to sie mija trochje z celem A załozyc nowe forum ale bez postow - gołe i wesołe to tez tak po nic bo potem to wszystko zniknie. No ja pomyslu za bardzo nie mam. No chyba ze faktycznie chcecie gołe forum to da sie zalozyc.
Kurcze! A już mi się coraz bardziej tutaj podobało! Ale nie ma tego złego...
Jestem pewien, że jak forum powróci, to wszyscy bedą chcieli dalej tutaj zamieszczać swoje wypowiedzi. Przynajmniej zobaczymy komu zależy na forum, a komu nie!
Przynajmniej zobaczymy komu zależy na forum, a komu nie!
Zobaczyliśmy to już po konkursie epulsowym.
Gdzie jest Sito? :lol:
No niestety to nie są żarty.
Troche glupio wypadlo bo wczoraj sie dopiero o tym dowiedzialem - co za ludzie :-x zamiast wczesniej uprzedzic to 2 dni przed tak dlugim zawieszeniem konta pisza.
faktycznie, bo dziś pierwszy.
Jaki głup. To musi być żart. ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum