Witam, chciałem się spytać czy oficjalnie mogę zostać zwolniony z używania czasówek, bo i tak pomimo ustawiania ich moje posty są usuwane. Nie widzę więc sensu w używaniu ich. Dziękuję, pozdrawiam, buziaki :*****
_________________ Nie biję idiotek! Za to przepraszam.
Wysłany: 2008-02-15, 18:36
Polecający: baba jaga ;P
ja piernicze normalnie mow do dupy a Cie osra ...
jak kasuje cala dyskusje to nie patrze czy ktos łaskawie napisal czasowke i czy znikna te wypociny za dzien czy 2 tylko usuwam cala dyskusje z powodow:
offtop
flejm
prowokujace posty lub obrazajace innych userow
po drugie, taka czasowka zostanie przeczytana przez jednego usera zacytowana itd i nie zniknie i awantura bedzie sie rozwijac czy tam offtop i bedzie sobie kwitnac do rozmiarow blizej nieokreslonych.
To ze Ty stosujesz czasowki to wspaniale i fajnie, ale wiekszosc tego nie robi i jak sie usuwa wieksza ilosc postow to sie usuwa wszystkie czy czasowki czy nie.
to ja proszę jeszcze raz o przeczytanie mojej wypowiedzi i odpowiedzenie na pytanie, czy zostanę oficjalnie zwolniony z używania czasówek, skoro i tak moje posty z czasówkami są usuwane.
_________________ Nie biję idiotek! Za to przepraszam.
Wysłany: 2008-02-15, 18:43
Polecający: baba jaga ;P
a ja jeszcze raz prosze o przeczytanie tego co ja napisalam do Ciebie .. bo chyba masz problemy ze zrozumieniem pewnych zasad... albo nie wiesz kiedy czasowek uzywac ..
Witam, chciałem się spytać czy oficjalnie mogę zostać zwolniony z używania czasówek, bo i tak pomimo ustawiania ich moje posty są usuwane. Nie widzę więc sensu w używaniu ich
Tyle, że pisząc czasówki - piszę sie w nich czasem off-topic jakiś 'spam' itd. i o ile nie będzie się tego pisało w czasówkach można za to dostać ostrzeżenie - jeżeli pisze się to w czasówce moderatorzy myślę, że bedą na to patrzeć 'przez palce'.
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum