ja tam tez podzielam zdanie Kurczaka bedzie syf i tyle
a konkurencja wg mnie to zadna bo te fora co sa tam reklamowane to nie ukrywajmy ze w 99% robione przez dzieci i wogole nie pomyslalne nie to co PtaQ wymyslil
A według mnie nie zamykać! Uważam, że userzy chcieliby pisać na temat ogłoszeń! A po za tym jak nikt nie pisze w danym temacie to ten temat idzie na następną stronę, a nikomu się nie chce grzebać po ogłoszeniach! Również niektórzy założyciele ogłoszeń chcieliby, żeby ich ogłoszenia były widoczne.
Wysłany: 2007-05-09, 19:00
Polecający: bierdonka
Raelag napisał/a:
A po za tym jak nikt nie pisze w danym temacie to ten temat idzie na następną stronę, a nikomu się nie chce grzebać po ogłoszeniach! Również niektórzy założyciele ogłoszeń chcieliby, żeby ich ogłoszenia były widoczne.
jak sa wszystkie zamykane to nic nigdzie nie spada. Zresztą , na normalnej tablicy ogłoszen nie dopisujesz swojego zdania na temat oferty pracy w Irlandii tylko poprostu dzwonisz na podany numer i rozmawiasz bezposrednio z osobą która to ogłoszenie wystawiła. To samo moim zdaniem i w moim wyobrażeniu tyczy sie tegoż działu. Tablica ogłoszen to tablica ogłoszeń. Jesli temat jest naprawde ciekawy i do dyskusji to można przenieść do Off topicu. Często tam sie tocza jakies personalne pogaduchy , ktoś po raz setny bedzie pisał ze ta czy tamta reklama jest do dupy i robi sie tak naprawde syf. Wg mnie zamykając te tematy mamy jakąs przejrzystośc w przeglądaniu ofert. Z reguły osoba reklamująca coś w tym dziale podaje swoje dane i kontakt a także jak wiemy można napisac PW.
To moze pojdziemy jakoś na kompromis i porozmawiajmy które tematy zamykac zeby nie robił sie tam syf a ktore nie ;]
To tak jakby w TV została puszczona reklama, ale nie wolno było o niej rozmawiać, komentować... nawet nie trochę, a bardzo bez sensu by to było.
Tak samo jest z taką forumową tablicą ogłoszeń.
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Ja napisze ze zgodze sie z wiekszoscią, a i pozwolilem sobie zobaczyc jak przebiega głosowanie... i powiem, że jest bardzo ciekawie - i że 1 głos może zadecydować o wszystkim!
Wysłany: 2007-05-11, 15:27
Polecający: baba jaga ;P
BlueMan napisał/a:
To tak jakby w TV została puszczona reklama, ale nie wolno było o niej rozmawiać, komentować... nawet nie trochę, a bardzo bez sensu by to było.
jak widze te Twoje porownania to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac oO
wez sie opamietaj to jest forum, wiesz internet itd nie zwykle normalne zycie to nie Twoj dom gdzie mozesz robic co chcesz
a taki spam jaki wytwarza wiekszosc userow w zwyklych tematach wystarczy za wszystko, nie trzeba tworzyc nowych miejsc ;/
Ja moge powiedziec to samo patrzac na Twoje posty ...
Kurczol napisał/a:
wez sie opamietaj to jest forum, wiesz internet itd nie zwykle normalne zycie to nie Twoj dom gdzie mozesz robic co chcesz
Aha, czyli internet jest 'nienormalny' , tja ?
Kurczol napisał/a:
a taki spam jaki wytwarza wiekszosc userow w zwyklych tematach wystarczy za wszystko, nie trzeba tworzyc nowych miejsc ;/
Jak bedziecie ich pilnowac i dawac warny to sie opamietaja. Robia tylko to, na co Wy im pozwalacie.
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Bardzo dobre porównanie Bluemana
Cytat:
A dlaczego komentowanie i dyskusja na temat ogłoszeń jest spamem? Dla mnie przynajmniej to ciekawsze niż gry forumowe i tematy o łupieżu na dredach.
BTW dlaczego tematy w Dred Ogłoszenia w ogóle nie są zamykane?
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
oł je, są wyniki - czyli nie zamykamy ogłoszeń, ażeby można było każdą reklamę forum czy strony skomentować w stylu "super", "ekstra" albo "acha, okej, wpadnę jak mi się zachce"!
cudownie.
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum