Wysłany: 2005-12-17, 20:16 Długo się wczytuje strona Polecający: Ptaq
Co klikam w ten link to muszę czekać kilkanaście sekund, aż mi wejdzie na nią
Wy też taki macie długi czas oczekiwania ? :angry_chair:
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Ale na jaki link ? Ogolnie wejscie na forum ? czy poruszanie sie po nim ? U mnie smiga bardzo szybko tzn klik no 0,5 sekundy i sie zaladuje, nie widze roznicy w porownaniu z innymi forami. No ale ciekawe jak inni maja.
[ Dodano: 2005-12-17, 22:27 ]
40sec mi się łączyło z witryną zanim przeszło na stronę
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
Codziennie to robię tyle dobrze, że klikam i idę pochodzić po innych stronach, a w tym czasie to próbuje się łączyć. Dobrze, że transferu nie zżera
Sęk w tym, że link jest dobry. Działa idealnie na wszystkich innych forach tego typu (phpBB by Przemo), tylko tutaj coś nie za bardzo.
Wina serwera pewnie Ale dokładnie dlaczego to nie wiem...
Kurczol, ten link służy do tego, że jak masz jeszcze jakieś posty nie przeczytane, a chcesz mieć spokój to klikasz w niego (jest na str. głównej pod wszystkim działami, a nad "Kto jest na forum") i wtedy masz wszystkie posty oznaczone jako przeczytane 8)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum