a ja swoich nie lubie Sad - siedze tylko w nich bo mi placą Embarassed
Trzeba było nie zakładać jakiś głupiś takiś klubów Dąbrowy.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
albo "ktoś mi zrombał $rednią ): dooołeq ): wpadniesz z dysią mnie pocieszyć? ;*"
:roll:
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Hejka to ja .Mysle ze jak ktos nie morze dac zdjecia do apulsa powinien popracowac nad swoja prezetacja.Wizcie mi Prezentacja pomaga/ Sam nie mam zdjecia i jeszcze ulepszam moja prezentacje ale trafilo juz mi sie troche pulsow i dlatego.
Wiec wszyscy uzytkownicy ktorzy nie maja zdjecia powinii polegac na profilu i innych rzeczach za ktore zarobi sie plusa.
[ Dodano: 2006-10-14, 07:44 ]
Jak zarobic dodatkowe pulsy
MYsle ze ci ktorzy maja zdjecie i przentacje powinni zamiawiac juz epulsa extrame na przyklad poniwaz to dodaje im dodatkowych pulsow a minki tez.
Mysle ze dla tych co nie maja zdjecia tez jest to potrzebne ale nie tak jak tym ktorzy maja.
przeczytaj regulamin !!! i nie stawiaj tyle emotek
Wysłany: 2006-10-14, 09:58
Polecający: Dzięki sobie :)
Bawicie się w to? GG nie wystarcza...Uważam że Epuls to shit taki jak TH czy Blog27, kraina mlekiem i miodem płynąća,Tak?.:/
Kolega raz nalegał (powtarzam Kolega nie koleżanka, bo myślałem że tam tylko dziewczyny siedzą) byśmy tam weszli i zobaczyłem że mnóstwo tam znudzonych 12 latek i 12 latków a także nie innych osób, które niechcą się wziąć do nauki. Roman was Skaże!!!:D
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Hmm a ja mam konto na epulsie ale wchodze jak musze , a czesto mi sie zdarza ze zapominam ze tam mam konto. No i zawsze ktos ze znajomkow mi przypomni ;]
_________________ ,,Boję Się, Że Wasza Ignoracja Zniszczy To Co Dobre I Ludzkie".
(:
ja też mam konto już od dawna ale jakoś mi się tam soiedzieć nie chce mam też grono ale i tam nie siedze czasem wpadne a;el nie często zapraszam
a i czy ktoś mógł by mnie zaproścć do tego klubu bo nie mogę go znaleść
_________________ "[...]Rasta pali Babilon, Rasta pali watykan!
Rasta wie, gdzie jest Syjon, Rasta gówna sie nie tyka [...]"
Co do epulsa to owszem, posiadam konto (nick: scribble), i uważam, że jeśli ktoś prawidłowo korzysta z portalu jakim jest epuls, to jest to świetne 'narzędzie', do poznania nowych ludzi, poudzielania się w klubach i tak dalej.
Ktoś zapyta, na czym polega prawidłowe korzystanie. Ano chyba łatwiej napisać na czym NIE POLEGA ^^ A na pewno nie polega na skupianiu się na maskotce, rozbieranych ( ) fotach i na dysiach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum