no niby w sumie racja ale beąc dzieckiem kilka lat temu to zależało na maskotce i było nawet 10 za 10 i te sprawy dawne dzieje moze te dzieci co teraz to przechodzą też kiedyś uznnająa że to głupie było
_________________ "[...]Rasta pali Babilon, Rasta pali watykan!
Rasta wie, gdzie jest Syjon, Rasta gówna sie nie tyka [...]"
tez miałam dawniej ocene maskotki.
i tak naprawde mialam gdzies kto jaką ocenę mi wystawi.
ale nigdy nie pisalam wiadomosci typu 10 za 10
tak jak teraz jest cmok za cmok.
nie reaguje na to.
_________________ bzzzzzzzzium.
kupisz mi mały samochodzik ;>
Na epulsie jest juz nudno !!! tyle dzieciakow co tam jest to masakra nie ma dnia , ze jak wchodze na Epulsa to od razu mam 10 wiadomosci "czy dam cmoka" albo "10za10" ehhhh
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Na epulsie jest juz nudno !!! tyle dzieciakow co tam jest to masakra nie ma dnia , ze jak wchodze na Epulsa to od razu mam 10 wiadomosci "czy dam cmoka" albo "10za10" ehhhh
Egzakli mnie tez to na maxa dobijało a no tez jak byłam na jakis powazniejszych i ciekawszych forach to wypoiwedzi 12 albo 13 latków co chwile mnie dobijało;/ az szkoda było słów ;/
Jak nazwac klub na epulsie??bo nic mi do głowy nie przycghodzi i do tego obsługa nie akceptuje klubow...a jak znalazłam klub bez admina nie zgłosiłam obsłudze mozliwe ze by mi go dali....prosze pomozcie ♥♥
ja tam zagladam raz na kilka tygodni przewaznie.
nawet swoje zdjecia pokasowalem oprocz maskotki.
wkurzajace tam jest to, ze trudno sie we wszystkim polapac,
ale maskotke uwazam za fajny pomysl i mam wlaczona caly czas.
chyba pobawie sie w zrobienie jakiejs prezentacji Estrie, fajny tatuazyk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum