Panie i Panowie (lol)
Na Epulsie powstał Klub... Nasz klub Klub Użtkownikow tego forum 8)
Dlatego sredecznie zapraszamy tych co Sa takze uzytkownikami Epulsa (aby poddali swoj Nick(wysle sie zaproszenie) albo wpadli sami Klub napewno juz mozna zalesc u mnie(NatalkaS tu jaki i na epulsie) i u PTaQ-a(takze nick taki sam tu jak i na Epulsie) Klubach (Na samym dole na Profiqu gdyby ktos nie wiedział )
A ci co nie sa Uzytkownikami Epulsa Zapraszamy na strone www.epuls.pl
Zapisac sie i dołaczac do klubu
POzdrawiam :yea:
Oczywiscie nie zmuszamy :roll: :wink:
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
I tak jak pisala NatalkaS jezeli bedziemy i na epulsie promować to forum to bedzie nas wiecej i bedzie ogolnie ciekawiej. To wszyscy do roboty promujemy forum na Epulsie
Taka całkiem spora społeczność internetowa - każdy ma swój profil, można pogadać na forum, zakładać kluby, różne takie pierdółki - całkiem wciągające. Szkoda tylko że w znacznej większości zamieszkane przez szalone trzynastki i podobnej maści stwory.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
To fakt tam od 12-13-14 roji sie
i to jest wkurzajace jeszcze jak dostaje wiadomosc "10 za10? albo "czekam na rewanzyk" "pozyczysz 10 pulsarow napewno oddam" nie nawidze tego
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Bo trzeba na to nie zwracać uwagi, a opcje maskotek wyłączyć. I po krzyku.
Albo nie wchodzić na takie profile.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
próbowałem się zarejstrować przez ok. 15 minut, ale widać epulsowi bardzo zależy, żeby mnie tam nie było :roll: po którymś ekraniku, że mój nick jest używany i że kod nie działa olałem :roll:
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
ja zawsze chciałam na grono, ale nie znam nikogo, kto byłby tak miły i wysłał mi zaproszenie..
w ogóle w moim mieście to chyba mało popularne, a na gronie pisze że wystarczy sześć osób, żeby znaleźć kogoś, kto tam jest
dobra, to idę poszperać w epulsie..
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum