Nowy użytkownik prosi o wyrozumiałość i chce się zapytać. W Regulaminie nie ma nic o zakazie ukrywania się, mimo to mój profil skutecznie mi tego zabrania, czy mogłabym się dowiedzieć, czy trzeba osiągnąć daną liczbę postów np. albo być kimś wyróżnionym, żeby osiagnąć tę możliwość, czy to jakiś błąd z mojej strony?
_________________ Pogłaszcze mnie Pan po futerku...? Zamrucze, obiecuję...
No jak to tak? To dlaczemuż pisze w profilu: ukryj moją obecność na forum w wersji tak lub nie? Me słynie z tego, że na każdym forum na jakim się udziela nie widać czy jest czy nie. I ja się zazwyczaj ukrywam bo... Bo... Bo jakoś tak przywykłam do tego, wygodne to [tak samo jak szybka odpowiedź, której gdzieindziej nie chcą uruchomić ]
nie wiem dlaczego ktos mial by ukrywac swoja obecnosc na forum? taka opcja to glupota jak dla mnie.
a jak to jest z usuwaniem postow? dlaczego na niektorych mam ta mozliwosc a na innych nie? od czego to zalezy? u sumie to tez zbedna funkcja, ale zaczelo mnie to zastanawiac.
_________________ W świcie pełnym absurdów na próżno doszukiwać się jakiejś logiki
Ostatnio zmieniony przez krzak 2007-01-04, 19:39, w całości zmieniany 1 raz
Ja wolę się ukrywać, wygodne to jest często jak np. ktos wykrozystuje Twoją obecność. Eh nie no, nie wytłumacze, to sie przydaje na większych forach. A co do usuwania, to chyba działa na takich zasadach, ze możesz usuwać swój post i o tylko wtedy, gdy jets ostatni w topicu.
Ptaq, mianowicie np. doświadczyłam tego niejednokrotnie opiekując sie kontem moderatora na dużym forum. Ciągle przychodziły albo jakieś privy z zażaleniami [bo raportowanie się znudziło], albo jakies ponaglenia, o rozegraniu parti w snookera do forumowej ligii, a już najzwyczajniej jak ma się nocną warte pilnowania forum, to wtedy żaden hakier nie wie czy na forum jest jakiś moderator/admin czy nie. Prosta sprawa.
Ciągle przychodziły albo jakieś privy z zażaleniami
no jezeli jest sie modem to niestety trzeba sie liczyc z tym ze trzeba takich rzeczy wysluchiwać a nie ukrywac sie przed uzytkownikami, tu narazie nie jestes modem wiec to Ci chyba nie grozi
Night Wish napisał/a:
a już najzwyczajniej jak ma się nocną warte pilnowania forum
to moze i my zaczniemy warty nocne wystawiać
Night Wish napisał/a:
to wtedy żaden hakier nie wie czy na forum jest jakiś moderator/admin czy nie
ale bycie moda/admina lub tymbardziej uzytkownika nic nie pomoze jezeli ktoś by ktos dostal sie powiedzmy do ftp'a
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-01-04, 19:33
krzak napisał/a:
nie wiem dlaczego ktos mial by ukrywac swoja obecnosc ma forum? taka opcja to glupota jak dla mnie.
Cholera. Teraz to muszę opowiedzieć za tą opcją
W sumie jak na forum ta opcja była to z niej korzystałem i ja osobiście nie wiem na co komu wiedza o mojej obecności na forum.
Ustawiłem tę opcję na tym forum, ale jak zobaczyłem, że nie działa to się za bardzo nie przejąłem. W końcu to niejedyna opcja, która nie działa na tym forum...
W sumie jak na forum ta opcja była to z niej korzystałem i ja osobiście nie wiem na co komu wiedza o mojej obecności na forum.
ja to zawsze przy wejciu sprawdzam kto jest na forum i nie rozumiem dlaczego mialoby byc to ukrywane. taka infirmacja jest przydatna chaciaz napewno obyl bym sie i bez niej.
_________________ W świcie pełnym absurdów na próżno doszukiwać się jakiejś logiki
Nie to, żeby coś, ale ja nie chciałam utworzenia nowego tematu i przeforsowywania go jako bardzo młody użytkownik, ja się od tak zapytałam, bo mam w zwyczaju się ukrywać [no co :p], a nie ejstem kimś ekstra ważnym żeby tak no, od razu się przejmować. Chociaz miłoby było gdyby taka opcja była.
Ptaq napisał/a:
no jezeli jest sie modem to niestety trzeba sie liczyc z tym ze trzeba takich rzeczy wysluchiwać a nie ukrywac sie przed uzytkownikami, tu narazie nie jestes modem wiec to Ci chyba nie grozi
wiesz, ale jesli dostajesz ciągle pm: przyklej ten temat, odklej ten, on mnie obraził to ileż można? a tutaj, a tutaj to już przywyczajenie, które jest drugą moją naturą.
Ptaq napisał/a:
to moze i my zaczniemy warty nocne wystawiać
Nie, tego forum nikt nie atakuje średnio raz na miesiac, albo i częściej prawda? I to forum juuż nie straciło kilku działów tak po 200 tyś postów, si?
Ptaq napisał/a:
ale bycie moda/admina lub tymbardziej uzytkownika nic nie pomoze jezeli ktoś by ktos dostal sie powiedzmy do ftp'a
Ale my tu mówimy tylko o ukrywaniu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum