Wysłany: 2006-04-18, 16:58 Gry online Polecający: Ptaq
Zapewne czasem są chwile ze nawet na forum się troche nudzicie, daltego postanowiłem dodać dodatek z grami online. Adres tej stronki to http://www.forum.nasze.net/gry/
lub po prostu popatrzcie na gore pod logo - dostepny jest link Gry online
Narazie jest tam tylko kilka gier ktore byly juz tam, ale bede sie staral dodawac w miare czesto ciagle nowe, by nie bylo nudno. Mysle tez bysmy wspolnie na forum wybierali 'gre miesiaca'.
Tyle na razie. Powiedzcie jak wrazenia
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
a przepraszam bardzo dlaczego tam sa gry erotyczne ? To porządne forum a tu takie rzeczy sie wyrabiają ;[ i pozneij sie dziwic , ze Archi rzuca podtekstami na chatach ;p phii .. toz to oburzające ! PtaQ Ty zboku ! ;p
Gry Erotyczne byly domyślnie, tak myslalem by zmienić na gry strategiczne - jednak wiem ze statystyk ze duzo osob szuka gier erotycznych i wchodząc tam jest też szansa ze zdobedziemy nowych uzytkowników.
PS.
Nie kazdy musi przeciez wchodzic do gier erotycznych no nie ?
jaaaaasne ... z tego wynika ze tylko ja tam zajrzałam .. no swietnie ... tak tak .. rozgryżliscie mnie , uwielbiam rozbierane gierki ;] wygraliście toster ;]
Pewnie nie masz czegos od flasha, ja kazda gierke sprawdzalem - orginalnie bylo ich ponad 50 jednak polowa z tego juz nie dzialala
Te co sa to wszystkie dzialają.
Na pewnym forum jest takie cuś, ze można zostać miszczem gry i dostaje się za to trofeum. oczywiście za najlepszy wynik. jak ktoś przebije, to trofeum przechodzi na niego... da się i tutaj?
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
hmm... dokladnie nie wiem o co chodzi, jezeli to by mialo dziac sie automatycznie to ciezko bo takie cos by musialo byc wbudowane w gre, a gry jak wiadomo nie maja tego - mozesz mi zapodac na PW linka do tego forum, obejrze i zobacze wtedy co da sie zrobic
Problem jest, bo nie wiem czemu,a le strona nie działa... Oj, dawno mnie tam nie bylo... Aha, jeszcze coś tak z trochę innej beczki. Jakbyś kiedyś mógł dorzucić jakąś grę, która przypominałaby Step Manię... byłabym wdzięczna... :love:
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
O tym samym pomyślałem. Takie coś jest np. na psxextreme. Gierki są zintegrowane z forum, przy avatarze pojawia się że ktoś jest mistrzem danej gry itp. Tylko że to wszystko śmiga na IPB..
ps. mam nadzieje że nie popełniłem przestępstwa z tym linkiem, to zupełnie inne forum
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum