Wysłany: 2006-01-03, 15:17 Jak podobają Wam się obrazki przy działach? Polecający: Ptaq
Tak jak w temacie - co sądzicie o obrazkach na stronie głownej co są przy działąch. Powinny być czy nie. Jesli uwazacie ze człowiekowi jako wzrokowcowi pomoże to w poruszaniu się po forum i sprawi ze forum stanie sie ładniejsze oddajcie głos za. Natomiast jesli uwazacie ze obrazki jedynie zasmiecą forum a w niczym nie pomogą oddajcie głos przeciw.
Nie chce za Was podejmować decyzji chce by byłą to decyzja ogółu - czyli w zaleznosci jak bedzie chciala wiekszosc tak sie stanie.
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
MI sie podoba... fakt ze najczesciej siedze w Subsilver i wtedy fakt smeisznie wyglada ale wydaje mi sie ze czarny badz biały(niewdoczny) byłby ok... 8)
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Nie lubię for z takimi obrazkami. Wyglądają jak choinka :roll:
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
ja lubię prostotę (w dobrym znaczeniu tego slowa), a przyozdabianie niejako na siłe nazywam kiczem... obrazki jakoś specjalnie nie zrobiły na mnie wrażenia i jako wzrokowcowi nie pomogło w żaden sposób w poruszaniu sie po forum... jednym słowem, a uściślając czterema... nie podobają mi się...
pozdrowienia dla twórcy i wykonacy pomysłu...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum