Zaistniała taka sytuacja, po karnym oddelegowaniu mnie z forum blumanka:) wpisałem na google "forum ogólnotematyczne" i pierwszym, które się pokazało- okazało się być właśnie forum znanego i popularnego ptaka:)
Trochę się zdziwiłem, choć muszę z żalem przyznać, że tutaj również panuje uwielbienie dla tych bezdusznych i kiepskich emot.
_________________ Znad szarej muszli klozetowej wyjawiła się głowa maskonura. Maskonur, to rodzaj pingwina znanego z przemierzania przestworzy w towarzystwie gołębi.
Wlasnie przeglądałem statystyki i wiecie ze w czołówce fraz przez jakie wchodzą na nasze forum jest fraza: techniki masturbacji, jestesmy pod tą frazą na pierwszej stronie w google.
( http://www.google.pl/sear...r=&start=0&sa=N
czego to ludzie nei szukaja
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
Od jakiegoś czasu szukałem jakiegoś fajnego forum (bo dotychczas udzielałem sie tylko na forach o grach), żeby powymieniać się opiniami i poglądami z innymi. Przedwczoraj wpisałem w google forum i znalazłem wasze forum na 3 pozycji.
_________________ " N i e B ó j S i ę Z m i a n y N a L e p s z e " Wwo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum