No ale nie przesadzajmy znów z przepisywaniem słownika ortograficznego no 'mój' z błedem naprawde chyba tylko ludzie tacy ten tego zle napisza, no ale ich to juz ciezko cokolwiek nauczyc. Co do pisania nie z rzecz/czas/przyd/przym itd. to ja zawsze mialem problem
Z tych wyzej podanych mysle ze tak stosunkowo czesto pojawia sie niepoprawnie 'przeciez'
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
a moim zdaniem kazdy powinien wiedzieć ze na forum SIE PISZE a nie MÓWI a więc zdania w stylu " dlaczego tak mówisz? " "przed chwila powiedziałes ... " sa chybione , głupie i bezsensowne.
Na forum sie pisze , mówić trudno raczej ;]
Lolinka nie czepiaj sie takich pierdol bo ja sam czesto mowie na forum albo na gg albo w innych miejscach gdzie sie pisze
to masz problem natury emocjonalnej zapewne i Twoje niezbyt miłe przezycia z dziecinstwa, gdzie karmiąc gołebie na Rynku w Krakowie rozwiązał Ci sie but. To przykre Archi no ale zycie trwa nadal , nie ma co sie załamywac , na pewno kiedys przełamiesz te bariery ;]
Ptaq zrobił wioche troche , ale mozna mu wybaczyć , spanikował chłopak ;p
No myslalam ze ja tylko wale takimi chamskimi tekstami, ale z tego co wyzej zobaczylam to raczej nie jestem jedyna ;] Tak tak , bywa ;P
A najglupsze slowo jakie moj kumpel napisal z błędem:
"pszyszedłem " xD
Boszzz xD
_________________ ,,Boję Się, Że Wasza Ignoracja Zniszczy To Co Dobre I Ludzkie".
(:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum