Wysłany: 2007-08-25, 13:18 Miss i Mister forum Polecający: Ptaq
Z uwagi iż poprzedni konkurs się nie odbył - niby są fotki ale już nie aktualne - chciałbym znaleźć 1-2 osoby które by się tego podjęły. Chodzi tu głównie o gromadzenie fotek - potem zrobienie z nich miniaturek (chociażby przez imageshack.us) następnie wstawienie tego - organizwowanie dogrywek itp. itd.
Ja takie osoby mogę wspierać poprzez wysłanie masowej korespondencji do wszystkich użytkowników, przyklejenie tematu, czy umieszczenie info na stronie głównej.
Proszę się zgłaszać w tym temacie - choć nie ukrywam, że przydała by się osoba starsza - zarówno wiekiem jak i stażem na forum - tak by było wiadomo iż będzie to osoba na pewno kompetentna i nie znudzi jej się to po kilku godzinach.
Ja sie mogę pobawić z fotkami, jak jakieś obróbki do nich czy coś.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
OK, mysle ze Martina będzie najodpowiedniejszą osobą - jest długo na forum, miałem okazję poza forum z nią współpracować i myślę, że da rade.
kenusarf, na forum może jesteś już trochę - ale często masz jakieś swoje humorki - że Ci się kolor nie podoba itp. itd. za duże ryzyko Cię w to angażować Orange, tu trzeba wszystkim się zająć a nie obróbką - która w tym konkursie akurat raczej nie jest ważna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum