Była kiedyś propozycja by na rowniez poza forum było 'Nasze Radio'.
Podchodziłem do tego bardzo sceptycznie, jednak teraz nadarzyła się okazja by spróbować.
Dzisiejszą testową audycje poprowadzę ja, bedzie ona prawdopodobnie bez zadnego mówienia na antenie bo niestety dopiero się obeznaje ze sprzetem. Dzisiejsza audycja bedzie mysle ok. 30minutowa. Planowany testowy start na godzinę 22:00 do 22:30, określicie jaka jest jakość nadawanego dzwięku no i ogolnie ile zainteresowanych tego typu radiem bedzie.
Jezeli proba była by pomyślna prawdopodobnie jutro wieczorem mogła by być już jakaś dłuższa audycja, mozliwe ze z jakimiś pozdrowieniami itp. itd.
Co do muzyki wiadomo ze sie wszystkim nie dogodzi,
w dzisiejszej testowej audycji wybiore z 10-15 utworów z moich zasobów,
bedzie to rock i jego okolice chcecie wiedziec co dokładnie, zapraszam o 22:00 na wysluchanie audycji
Ciekawe jaki rekord słuchaczy padnie dzis
PS.
W przyszłości, o ile wypali w ogole ten kanał jak to moze bedziemy mowić rockowy, powstały by inne. Ale to sie jeszcze zobaczy.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-01-05, 15:36
Ptaq napisał/a:
Planowany testowy start na godzinę 22:00 do 22:30, określicie jaka jest jakość nadawanego dzwięku no i ogolnie ile zainteresowanych tego typu radiem bedzie.
Sorry Winetu, ale choćbyś pękł to ze "Szkłem kontaktowym" nie wygrasz... Tyle na temat godziny audycji w kontekście mojego jej odbioru ( miło widzieć, że się tej lingwistycznej brawury nie zatraciło ).
kerio napisał/a:
Zawsze wszysyc chcą a pozniej jest klapa tak jak z czatem
Czat wymaga zaangażowanie tych co piszą, a żeby radio działało wystarczy zapał samego Ptaq'a, jeżeli nie ma być utrzymywane z reklam to obejdzie się bez słuchaczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum