Wysłany: 2005-12-27, 12:37 Nie przeczytane posty Polecający: Ptaq
Orange:
Cytat:
Mam problem. Gdy wchodze na forum, są [wiadome] 'posty od ostatneij wizyty' i to naciskam, a tu mi się wyświetla, że nie ma żadnych postów. Chciałam się wylogować, ażeby zalogowac się powtórnie, ale tego też nie mogę. Co zrobić?
Hmm... moze po prostu bylas nie dawno na forum i te posty co tam byly to juz przeczytalas ? A jezeli to bład jakis to proponuje moze nie wylogowywac sie ale nacisnąć:
No to mnie niestety nie pomogło. Nic a nic.
'Nie ma postów pasujących do kryteriów.' Czy cuś.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
A nie dałoby sięzrobić tak, jak na załączniku? wtedy posty które przeczytane, znikałyby z postów nieprzeczytanych i byłyby tylko w postach od ostatniej wizyty.. rozumiesz, ptaq?
sdfsadfsa.JPG
Plik ściągnięto 383 raz(y) 11,82 KB
_________________ wolno nam budować, ale łatwiej coś wyburzyć.
Ptaq, u mnie nigdy jak tu wchodzę to nie ma "zobacz posty nieprzeczytane", są tylko te "od ostatniej wizyty", a jak już je przeczytam, to one dalej tam są
_________________ wolno nam budować, ale łatwiej coś wyburzyć.
no bo te z ostatniej wizyty sa cały czas i kazdy twoj post tez tam bedzie i bedzie sie liczba powiekaszac.... dopiero jak wyjdziesz z forum to one znikaja i nabijaja sie nowe.... a co do zobacz posty nie przeczytane to ja nie mam problemu i w sumie nie wiem czemu ty je masz :shock:
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum