Wysłany: 2006-02-14, 19:21 Nowa wersja forum Polecający: Ptaq
Jak wam sie podoba nowa wersja forum ?
Styl również musiał ulec zmianie.
Czekam na Wasze uwagi i propozycje.
Mnie osobiscie sie jeszcze troche nie podobaja kolory rang:
administrator/modTeam/reporterzy/przyjaciele forum
to moim zdaniem trzeba dopracowac by forum nie bylo jak choinka. Chyba bede musial po prostu zrobic w jednym kolorz ale w wielu odcieniach te rangi. Co Wy na to i jakie macie jeszcze uswagi ?
ładnie. aczkolwiek 'profil, pw, email...' pod postami zrobiłabym na zielono.
i faktycznie rangi nieten.
uważam, że urodziny niepotrzebne.
tyle aktualnie.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
ale ktory ostatnio mialas ? ten czerwony ? Jak cos moge go dodac.
elv napisał/a:
W ogole, po co zmiany?
Sam wyglad to byl tylko jako dodatek - trzeba bylo zaaktualizowac skrypt do nowszej wersji ze wzgledow bezpieczenstwa, dodatkowo ta wersja ma kilka dodatkowych funkcji.
Cytat:
ładnie. aczkolwiek 'profil, pw, email...' pod postami zrobiłabym na zielono.
hmm... nie wiem czy na zielono ale faktycznie takie szaro-bure są, jakos nie zauwazylem nawet, ale w najblizszym czasie zmienie.
Orange napisał/a:
uważam, że urodziny niepotrzebne.
urodziny od zawsze na forum byly i chyba nie ma sensu ich usuwac.
pokasowały wszystkie zaległe posty nieprzeczytane..
niestety tak
fazi napisał/a:
Poza tym zielony styl taki se, jakoś nie w moim guśćie. Ale ogólnie jest okej.
Postaram sie w najblizszym czasie dodac kilka nowych styli
fazi napisał/a:
Dlaczego "Wiadomości" są we wstępie a nie w gadu-gadu?
zawsze byly we wstepie tylko jako "Informacje - costam costam". A pozatym to sa poczatki wiekszych zmian co wlasnie burzliwie dyskutujemy w subforum dla modow.
fazi napisał/a:
A i na czym polega niebieska grupa Przyjaciele Forum?
Tak trafiają tam wszyscy co maja min. 500 postów. Ponadto bedzie sie to wiązalo w najbliższym czasie z pewnym przywilejem
Kurczol napisał/a:
Mi w ogole nie wyswietla nowych postow
Wyswietla tylko ikonki sa do poprawki - bo sa tylko delikatnie ciemniejsze od tych przeczytanych.
Kurczol napisał/a:
wywala mnie przy zamykaniu forum musze sie logowac co otwrcie
sprobuj zaznaczyc autologowanie
Kurczol napisał/a:
to raz dwa ze ja chce tamten wyglad
tamten tzn ktory ? tamten zielony czy czerwony ? Bo zielony to byl niemal taki sam jak ten.
jak otworzylem forum to nie wiedzialem gdzie wszedlem mysle ze to kwestia przyzwyczajenia i zielony kolor bedzie mi sie podobac bo jak narazie nie podoba mi sie wkurzylo mnie tez to ze haslo zapomnialem i sie meczylem z kilka minut zeby sie zalogowac
profil pw i cala reszta za szara mozna by zmienic
kolor nickow w cale nie jak na choince w koncu to sa osoby odpowiedzialne za forum wiec powinny sie wyrozniac ps chcialbym byc niebieski bo uwielbiam ten kolor :lol:
jakie sa nowe funkcje na tym forum???
a tak na marginesie to tez bym zostal przy starym
a jeszcze jedno cos czuje ze tu nie bedzie mi sie wyswietlac ile jest nowych postow w danym dziale a to mi sie podobalo
fazi napisał/a:
A i na czym polega niebieska grupa Przyjaciele Forum?
Tak trafiają tam wszyscy co maja min. 500 postów. Ponadto bedzie sie to wiązalo w najbliższym czasie z pewnym przywilejem
Bydem miała przywileja ^_^.
Ano, autologowanie napraw. Szeryfie.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Sprobujcie sobie skasowac ciasteczka z przeglarki bo to forum ma inne a tamte tez sa pod ten sam adres przypisane i moze probuje z tamtych i wtedy nie wchodzi skasujcie tamte powinno byc OK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum