Wysłany: 2006-02-16, 18:37
Polecający: baba jaga ;P
fazi napisał/a:
Jakie moje zdjęcie? Ja nie mam zdjęć.
no wlasnei xDDDD tez sie zorientowalam jak na galerie wlazlam ;P
fazi napisał/a:
No chyba, że nie wiem, ta poduszka Cie wykorzystała i porzuciła i nie chcesz jej oglądać za każdym razem jak wchodzisz na forum bo Cie strasznie serce boli i płaczesz
no te dwa kolejne ktore zrobil Fazi juz o wiele lepsze tez bym zrobil jakies logo ale sie na tym nie znam wiec nie robie ale czekam na konkursik napewno zaglosuje
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
No to trzeba będzie pomyśleć jednak o zmianach. Szkoooooda..
Na siłe nie ma co zmieniać tego topu. Chociaż moim zdaniem to ważny element pierwszego wrażenia Może zaczekajmy na dzieło Kurczolki i zróbmy jakąś ankietę?
A i jeszcze trzeba najpierw pomyśleć co z tym stylem forum będzie? Bo ja nie wiem na czym stanęło w końcu? Zostaje ten? Czy będzie jakiś nowy? Bo jak się zmieni np. kolorystyka ogólnie to nie ma sensu robić topu pod zielony styl.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Ja bym się na pomarańczowy styl nie obraziła.
Ale oglądałam go i przyznałam Maksowi [hłe.hłe.hłe] racje, że nie jest zbyt ciekawy.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Katharsis, weź ty się swoim życiem zajmij lepiej. nudzi ci się w domu? dajże ty spokój biednemu Ptaqowi, na co komu nowe logo skoro to jest śliczne i przedstawia mój wizerunek sprzed ponad dwóch lat. to takie słodkie i urocze. za 12 lat chętnie dalej będę tu wchodzić i patrzeć, jaka byłam piękna i młoda. ^^
_________________ wolno nam budować, ale łatwiej coś wyburzyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum