Średnio mi się podoba. Czcionka nie ta. I jak już logo czy tam top czy jak to nazwać ma się opierać na fotkach to ja bym to zrobił tak aby wszystkie się zlewały w jedną całość na mniej więcej jednym tle.. Żeby po prostu nie były tak bezczelnie walnięte na wierzch i po ptakach. (bez obrazy dla admina )
Może sam się pobawie.
edit: Madafaka! Co jest z tymi zdjęciami z albumu, że niektóre się otwierają jakby przerobione na palete 3kolorową, a jak już dobrze się otworzą to po zapisaniu na dysk otwiera się jedno na 10..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Czekam na uwagi, propozycje, komentarze, reklamacje odnośnie swojego zdjęcia (nie dotyczy Kurczaka ) i całości. Może coś nie grać bo nie mam możliwośći wstawienia na strone i zobaczenia jak to się ma do całej strony i kolorystyki więc ewentualne poprawki może możliwe. No chyba że w ogóle jest do dupy to trudno. Ide śniadanie jakieś zjeść.
Wysłany: 2006-02-16, 17:03
Polecający: baba jaga ;P
@Fazi: Ja poprosze o usuniecie mnie z loga mowie powaznie ;P to zdjecie idzie do usuniecia i zle mi sie kojarzy wiec wywalaj !!!! a jak tak koniecznie chcesz mnie w logu umiescic to mam ladniejsze zdjecia serio ;P
Ale fajnie to wymysliles ja bym tylko logotyp zmienila, ale nie wiem jeszcze jak .. no i Twoje zdjecie tez bym zmienila ;P
Zdjecia sa ZA WYRAZNE !!!! ludzie zrobcie przejscie tonalne wtedy sie ladnie zleja z tlem i nie beda tak odstawac dzissss
To co jest, jest według mnie dobre.
Po co kombinować?
Ale z tych tu pokazanych lepsza drua opcja... ;P
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Hmm... no szczerze mowiac logo faziego mi sie bardziej podoba. Pierwsze lagodnie oceniajac dalbym z 5, Faziego z 8.
Moze damy sie jeszcze wykazac kurczok'owi (oczywiscie kto chce moze robic) a potem damy ankiete glosowanko, w tym tez opcja pozostawienia obecnego (mojego ) i zobaczymy ktore wybierzemy.
Wysłany: 2006-02-16, 18:22
Polecający: baba jaga ;P
To ja sie biore za logo ... ale bedziecie musieli poczekac bo caly likend mam kodowania w firmie i nie bede miec czasu dopiero po łikendzie ;P a moze zrobie juz dzis ... to zlazy od weny ;P
@Fazi: Ja poprosze o usuniecie mnie z loga mowie powaznie ;P to zdjecie idzie do usuniecia i zle mi sie kojarzy wiec wywalaj !!!! a jak tak koniecznie chcesz mnie w logu umiescic to mam ladniejsze zdjecia serio ;P
Nieeeee.. Bo tamto tak pasuje akurat w sam raz lekko obrócone.. No chyba, że nie wiem, ta poduszka Cie wykorzystała i porzuciła i nie chcesz jej oglądać za każdym razem jak wchodzisz na forum bo Cie strasznie serce boli i płaczesz, to porzucę ten projekt. Innego wyjaśnienia sprzeciwu nie przyjme
Kurczol napisał/a:
Ale fajnie to wymysliles ja bym tylko logotyp zmienila, ale nie wiem jeszcze jak .. no i Twoje zdjecie tez bym zmienila ;P
A co to jest logotyp? Napis znaczy? Jakie moje zdjęcie? Ja nie mam zdjęć.
axss napisał/a:
mi się nie podoba, bo mnie nie ma :twisted: :wink:
Bo mi się niestety Twoje zdjęcie nie chciało normalnie otworzyć w albumie..
Można by dorzucić jakiś podtytuł. "Wciąga jak bagno" czy coś A poza tym to nie potrzebnie się ekscytuję skoro nie będzie zmiany loga no ale przynajmniej mam co robić.
No wiec obydwa jakos mi nie przypadły do gustu ale gdybym miałą juz wybierac to wole FAziego bo te pierwsze jak dla mnie to troche za bradzo napackane jest... zlewa mi sie ogolnie cały szyk mi sie nie podoba... Wiec jakby co to wole ten drugi a najlepiej jak pozostanie narazie bez zmian(tak mi sie wydaje) no chyba ze inne propozycje padna
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum