Znikające posty w profilach użytkowników
W statystykach nic nie "zniknęło" i tak:
Elv 360 postów - w profilu 162
Archi 459 postów - w profilu 299
Innym też ubyło w profilu ...
Dokladnie tak jak ***ArChi*** napisal wydzieililem wszystkie takie 'spamerskie' tematy z dzialu 'Gry' uzytkownicy przeglosowali ze chca te tematy wiec OK. Ale zostały przeniesione do specjalnej podkategori w ktorej nie sa zliczane posty ot caly trock tej sytuacji.
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
Przynznam się że ja też ,mimo że mogłem napisać coś bardziej konkretnego w innych tematach , jednak czasem lenistwo albo zmęczenie brały górę. :wink:
Druga sprawa - czy użytkownk może zmienić nazwę założonego przez siebie tematu ?
Sprawdzałem wcześniej i można edytować założony przez siebie temat.Mam na myśli zmianę "Nowości w muzyce" , na "Najlepsi gitarzyścii" czy coś w tym stylu gdyż nowo wydane płyty często są opisywane w innych tematach muzycznych.Chodzi mi o to czy nie naruszę zasad forum (w regulaminie nic o tym nie ma)
Mysle ze o ile nie bedzie dzialal na szkode forum - czyli jakies wprowadzanie w blad uzyktkownikow (poprzez zupelnie zly tytuł) to raczej nie ma mowy o jakis karach ostrzezeniach itp. Ale jezeli ktos by jakies glupie zmiany robil to pewnie by trzeba bylo sie tym zajac.
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
ha, widzicie, teraz się do spamerstwa przyznają xD
a to ja wpadłam na genialny pomysł żeby zahamować nabijactwo dwóch nowych użyszkodników
i mi też poleciało chyba ze 220 postów ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum