Wysłany: 2006-11-09, 21:14 Nowy Serwer Polecający: Ptaq
Jak mamy nowy zarono nowy adres www.ForumNasze.Net (stary adres www.forum.nasze.net) tez dziala ale przekierowuje na ten. No i nowy serwer w Polsce, mysle ze widac po szybkosci dzialania
Wiadomo ze podczas przenoszenia mogly wystapic jakies drobne błędy ktore od razu nie wyszly na jaw. Jak jakis zobaczycie dajcie znac w tym temacie.
Tak samo jezeli jakis link jeszcze jest co odwoluje sie do starego adresu -dajcie znać
Wysłany: 2006-11-09, 23:21
Polecający: Dzięki sobie :)
Dzięki Ptaq że wrescie nas przeniosłeś, tamten zbyt często jak na maszyne się mylił
Też mam nadzieję że będziemy mieli już bezproblemowe forum. I ja z okazji nowego serwera też będe wpadać bardzo czesto (tak jak na samym początku, ostatnio miałem więcej zajęć i co nie co pisałem tylko w muzyce, teraz się to zmieni.
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Skasowany widok nieprzeczytanych opcji wystapil przy przenoszeniu bazy danych przez prawie 2 dni meczylem sie by ja przeniesc i dla zmniejszenia jej objetosci usunalem wlasnie ta informacje o nieprzeczytanych - to nie az taka duza strata
Co do ustawien w profilu to sam nie wiem o co dokladnie chodzi ?
A serwer jako tako dużego przyśpieszenia nie dostał... lekko wzrosła szybkość, ale nie diametralnie
[ Dodano: 2006-11-10, 18:59 ]
No i top trzeba zmienić, bo jest nie aktualny
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum