Bo forum to nie choinka - a tak to temu by cos migalo, temu swiecilo a temu cos jeszcze latalo... I przegladajac jakis temat by mozna bylo dostac oczoplasu a nie o to tu chodzi.
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
Popieram! Nie ma nic gorszego, niżli te głupie obrazki w podpisach. Nie cierpię ich! Jedynie tekst jakiś toleruję. Ot.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Tak jakby każdy mógł sobie dać kilka obrazków do pospisu latało by pełno didlów ...
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Ja jestem zdecydowanie za obrazkami w podpisach... fakt faktem forum to nie choinka ale mozna to zorganizowac... forma podpisow w postaci sig'ow jest bardzo przyjemna dla oczu i daje jakies taki ogolny obraz danego usera... mozna to zrobic tak jak avki... czyli dac okreslony maxymalny rozmiar obrazka w podpisie... w kazdym badz razaie nie wydaje mi sie zeby to przeszlo bo PtaQ ma chyba na to troche inne zdanie ale sprubowac zawsze mozna
Ps. przepraszam za zalozenie 2 tematu na temat podpisow, ale troszke sie rozpedzilem... musze poprzegladac forum zanim zaloze jednak nowy temat jeszcze raz sory
Jedno ze takie znaczki jednak by zwalniały ładowanie sie forum, bo jak pisales do 70KB i przy zlych ukladach 5 osob w danym temacie ma takie ciezkie podpisy i 350KB sie robi a przy słabszym necie wczytanie takiego tematu zajelo by kilkadziesiac tekund.
Pozatym nigdy nie ma pewnosci ze jak dam tam powiedzmy 300x200 czy to bedzie takie typowy sig, czy jakies goniace sie potworki albo latajaca pileczka albo jeszcze jakis wycinek filmu, a mysle ze mija sie z celem bym weryfikowal kazdy z podpisow, dlatego narazie nic mnie nie przekonuje o daniu takiej mozliwosci.
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
Hmmm... w sumie i masz racje... co do i ciezkosci jak i tego co ma sie w nim znajdywac... Troche przesadzilem z waga piszac poprzedni temat... poprostu zapisalem swoj sig w zlym formacie... ale wracajac do tematu, Te glupie formy podpisu typu
Ptaq napisał/a:
latajaca pileczka
moga denerowac i nie uniknie sie tego... jakas taka panoje dziwna moda na takie glupoty, przez co inni na tym tylko cierpia... co smutniejsze mozna to znalec przewaznie na polskich forach
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Jest pewna luka w kodzie phpBB, że można umieszczac obrazki :yea:
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
boshe ale macie problemy obrazki czy nie obrazki chyba jestesy na tym forum aby podzielić sie informacjami, pogadami itp. .a nie żebysmy sie gapili na jakies obrazki w podpisach:/ litosci :shock:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum