W ramach sprawdzenia co sądzicie o forum pod względem moderacji - tzn.:
- czy tematy są w odpowiednich działach - czy nawet jak nie są - to moderatorzy szybko je przenoszą/kasują.
- czy moderatorzy dbają by na forum nie dochodziło do kłótni, ew. szybko je zakańczają.
- czy spam jest szybko kasowany.
i wszystko inne co może być związane z moderowanie forum.
Ankieta nie ma określonego czasu - zamknę ją jak uznam za stosowne.
Ew. oponie mile widziane.
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
Wysłany: 2007-07-30, 12:21
Polecający: Znalazłem je sam!
Jest spoko, wszystko ma swoje miejsce, a to że są pobłażliwi to wcale nie jest cechą negatywną.Kłutni jako takich nie ma, spamów brak, przynajmniej nie zauważyłem.
5+
_________________ Uważaj co piszesz, bo inni uważają...co piszesz.
Wysłany: 2007-07-30, 12:55
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
Więc ja moją oponię też napiszę
Tematy są na swoim miejscu, kłótnie jak już, to krótkie i szybko "uspokajane", spam znika jak tylko kt. mod się pojawi.
krystek911 napisał/a:
Kłutni
...kłótni...
Cytat:
Uważaj co piszesz, bo inni uważają...co piszesz
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Wysłany: 2007-07-31, 11:47
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Niektorzy modzi z lekka przydechli sie wydaja, rzadko kiedy wchodza na forum, ale ci, ktorzy sa aktywni wykonuja dobrze swoja robote Spam kasowany jest dosyc szybko 5/5 dla aktywnych moderatorow
Wysłany: 2007-07-31, 15:22
Polecający: google.pl --> forum wielotematyczne
Tak, forum moderowane jest bardzo dobrze. Ale nikt nie jest nieomylny, dlatego "Zdecydowanie tak, moderatorzy są zawsze tam gdzie być powinni." tego według mnie nie da się wykonać.
kenusarf napisał/a:
http://www.forumnasze.net...r-07-vt5612.htm
I tutaj to nawet jeden mod się wypowiadał, a temat to nadal w dziale gry...
No i właśnie o tym mówię, forum moderowane jest bardzo dobrze, ale są wpadki więc według mnie odpowiedź nr 2 : "Jest OK, choć czasem zdarzają się 'wpadki'.", świetnie określa sytuację.
Nori, juz nie dlugo sie to zmieni jak bedziemy zarabiac kupe kasy ale wtedy to bedzie tutaj taki lad ze lepiej nie mowic zanim spamer cos napisze juz zostanie z banowany
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum