Chciałem się spytać dlaczego w podpisie nie mozna zamieszczać relamy forum wasnego Czy to mozna jakoś ustalić z adminem?Nie zadzwonię do Beger na pewno ,wiec nie ma obawy .Żadnych afer z taśmami nie będzie,bez obawy Nawet Lepper się ine dowie
Wysłany: 2006-10-02, 10:39
Polecający: Dzięki sobie :)
Ja też w jakiś sposób chciałbym poruszyć ten temat, tylko że w moim przypadku jest trochę inaczej. Otóż mam pytanie czy jest możliwość włączenia kodu html?, ponieważ posiadam pewien ładny baner, który chcialbym wkleić a nie mogę bo nie ma kodu html, baner przenosi nas na forum, ale nie rywalizujące, tylko na forum Pet Shop Boys (muzyka), ewentualnie mogę zmienić link w banerze na oficjalną stronę grupy lub polską?
Zbychu tobie chodzi też chyba o to że baner nie działa?
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
@zbychu91
To chyba oczywiste ze nie chcemy promować konkurencji na własnym forum - choc i tak jest dzial z ogloszeniami gdzie mozna reklamowac i swoje fora i to powinno starczyć.
Co do konkurencyjności - to forum jest wielotematyczne czyli obejmuje praktycznie wszystko innymi słowym kazde forum jest konkurencyjne - to jest tak troche na wyrost powiedziane, ale wiekszosc for 'tematycznych' ma 3 dzialy odnosnie tematu i 20 wlasnie ogolnotematycznych. Dlatego by nie rozszczygac czy juz dane forum podchodzi pod konkurencje czy nie - jest ogolny zakaz reklam for w podpisie.
@saferłel
Było juz o tym:
http://www.forum.nasze.ne...pisie-vt319.htm
To głupio i drażni mnie to.Sorry (na ogól mam własne zdanie i nie obchodzi mnie czy ktoś ma 2 czy 60 lat) Przechodzę do sprawy Jak forum w dodatku takie młode jak moje może być konkurencja .Poza tym tweoje jest ogólnotematyczna a moje tylko muzyczne A tak poza tym to warunkiem tego ,że ktoś zobaczy mój podpis jest to,ze ja się będe wypowiadał ! Czy to jest takie złe?
Mam jeszcze jedno ,ale które mi isę nie podoba a nie chce zasmiecać ,więc wypowiem się tutaj .Otóz dlaczego każdy mod ma w podpisie tekst mniej więcej taki "Posty zawierające poniżej 5 słow będa kasowane"? Sorry ,ale to głupota. Zacytuję kogoś i napiszę ,że się zgadzam i cos dopisze a akurat wyjdzie 5 słow to usuniecie to? Przecież to głupie ,bez sensu i psuje atmosferę na forum.Sadzę ,ze prócz powaznych postów powinna być miła atmosferka.
Nie chce być niemiły ,ale na pewno zauwazyłeś ,ze na dzień dobry usłyszałem ,ze popełniłem błąd .Może to nie było celowo,ale czy to jakiś wrodzony nawyk pana admina na forum? Nie wiem ,ale dla mnie to bez sensu
iałem się spytać dlaczego w podpisie nie mozna zamieszczać relamy forum wasnego
because... to jest konkurencja z jakiejs perspektywy dla tego forum wiec wiecie ale Ci inteligentni < >wiedza ze to forum jest najlepsze wiec nie umieszczaja linków bo sie tym samym kompromituja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum