Mam wniosek dotyczący zasad funkcjonowania nowego Pokoju - każdy użytkownik i tak siedzi w nim tylko 4 dni, więc ilość stron w każdym temacie nie namnoży się jakoś dramatycznie, może by zatem znieść zasadę pozwalającą zadawać pytania tylko raz? Trochę mało dynamiki w tym zreaktywowanym Pokoju - parę osób zadało pytania, przesłuchiwana odpowiedziała i temat upadł... IMO w poprzednim więcej się działo i zabawa trwała dłużej.
Odświeżam trochę temat, żeby administracja się do niego ustosunkowała (zwłaszcza, że ja już pobyt w Pokoju mam za sobą ;P). Można czy nie można napisać więcej niż jednego posta z pytaniami?
_________________ Dum spiro, spero
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
Ja jeszcze się zasranawiam nad tym - ponieważ zadawanie dowolnej liczby pytań, pisania dowolnej ilości postów sprawia, że tworzy się taki sam dział jak "przywitaj się".
Pytania są czesto bez sensu - zdawane by zadać, nie by czegoś konkretnego się dowiedzieć typu:
Cytat:
Kiedy ostatnio korzystałaś z toalety publicznej?
Czy była płatna?
Wprowadzenie ograniczenia liczby postów + możliwość zdania mniejszej ilości pytań sprawi, że będzie 'szkoda' szanse na zadanie pytania dowiadującego się czegoś konkretnego, i może sprawi, że ludzie bardziej beda sie zastanawiać co piszą.
Póki co niech trwa tak jak jest - po pewnym czasie porównam tą wersje z pierwszą. Zobacze czy jest jest drętwo, gdzie jest 'porządniej' itp. itd.
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
Otóż drogi administratorze, pytanie "Kiedy ostatnio korzystałaś z toalety publicznej?" jest zadane, aby się dowiedzieć precyzyjnie określonej rzeczy, więc na przyszłość proszę, się zastanowić zanim pan coś napisze... O przepraszam to nie jest PWP, a tylko tam należy się zastanawiać zanim się coś napisze...
Ptaq napisał/a:
Wprowadzenie ograniczenia liczby postów + możliwość zdania mniejszej ilości pytań sprawi,(...), i może sprawi, że ludzie bardziej beda sie zastanawiać co piszą.
To może wprowadzić np. dzienny limit wpisów na całym forum?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum