Wysłany: 2006-10-12, 17:38
Polecający: Dzięki sobie :)
Filozofia mogłaby zostać umieszczona w Nauce. Ja czekam na Kuchnie
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Wszystkie wasze sugestie ja i moderatorzy czytamy, i mamy juz w przygotowaniu nowa wersje forum (kategorii) mialo to być wcielone we wrzesniu no ale troche sie przeciaga. Ale wasze wypowiedzi ze tak powiem mnie/nas inspiruja wiec nie myslcie ze tak dla siebie tylko piszecie.
Wysłany: 2006-10-18, 13:29
Polecający: baba jaga ;P
farbenheit napisał/a:
Ale ki chodzi o coś konkretniejzego
Czy jest moze tlumacz na sali ?
a o co konkretniejszego Ci chodzi ? Jest dzial muzyka mozesz tam zakladac tematy z reszta wiekszosc juz istnieje. A na pewno ten o sciaganiu muzyki z sieci i o stronkach a jak nie to zaloz prosze Cie bardzo nikt Ci nie broni.
A ja myślę że dobrze by było zrobić dział "Pomoce" w którym np. mażna by było umiesczać coś związane z problemami (virusy , usunięcie czegoś , naprawa) a nie wszyscy zapychają tym "Komputery" myślę żę taki dział by był jak najbardziej przydatny
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
W dziale komputer moglibyśmy opisywać np nowe wersje windowsa (w tym przypadku visty) dyskutować o komputerach itp... A dział "Pomoce" niebył by tylko jako pomoce w usuwaniu virusów lub tego typu badziewi ale np. pomoc w przejsciu jakiejś gry(daje taki przykład tylko) lub poprostu dobra rada , ktoś ma zły dzień niewie co zrobić to prosi o pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum