W dziale komputer moglibyśmy opisywać np nowe wersje windowsa (w tym przypadku visty) dyskutować o komputerach itp... A dział "Pomoce" niebył by tylko jako pomoce w usuwaniu virusów lub tego typu badziewi ale np. pomoc w przejsciu jakiejś gry(daje taki przykład tylko) lub poprostu dobra rada , ktoś ma zły dzień niewie co zrobić to prosi o pomoc.
W takiej formie to moze byc, tylko ze niektorzy beda tam pisac 'pomocy pomuszcie jak poderwadź dziefczyne!!!!' ... Trzeba sprecyzowac, co ma byc w tym dziale, a co nie
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-05-15, 14:42
Ja proponuje dział "Prawda o forum", gdzie będziemy jeździć po moderatorach
iiii i jeszcze dział "Geografia Polski" gdzie będziemy pisać, które miasto jest najfajniejsze
oooo to będzie dobre dział "Drogi w Polsce" gdzie będzie dyskutować o stanie polskich dróg i śmiać się z drogowców, których znowu zaskoczyła zima.
no i koniecznie jakiś dział, żeby podyskutować o Fizyce kwantowej
W ogóle jest tak mało działów i główna strona forum jakaś taka krótka, że koniecznie powinien powstać meta dział gdzie będziemy rozważać jakie jeszcze działy powinny powstać.
Ja proponuje dział "Prawda o forum", gdzie będziemy jeździć po moderatorach
Jestem za ! Tylko ... co z adminem ?
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
W dziale komputer moglibyśmy opisywać np nowe wersje windowsa (w tym przypadku visty) dyskutować o komputerach itp... A dział "Pomoce" niebył by tylko jako pomoce w usuwaniu virusów lub tego typu badziewi ale np. pomoc w przejsciu jakiejś gry(daje taki przykład tylko) lub poprostu dobra rada , ktoś ma zły dzień niewie co zrobić to prosi o pomoc.
Czyli właściwie tylko kilka postów by było...
Bo oczywiście posty typu "Nowy WinAmp" kwalifikują się do "Wiadomości", więc do tego działu by nie pasowały.
Rzuciłem okiem na tematy w dziale "Komputer", i tam ok 95% (o ile nie zaniżyłem tej statystyki) kwalifikuje się do "Pomoc komputerowa"
To ja chcę dział "Motoryzacja/Transport"
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Dobże pomoce o komuterze w koputerach ale coś w stylu "pomocy co mam zrobić televizor mi się zepsuł" co może do kompurtrów ?
Ludzie myślcie logicznie przeciesz nie poaga się tylko jeśli chodzi o kompa , powinien być dział ogólny gdzie pisało by się wszystko związane z probblemami , no bo przecie nietylko z tym mkamy problemy
Ja u siebie na forum mam dział "Komputery i Elektronika" i wszystko jasne
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
Ja u siebie na forum mam dział "Komputery i Elektronika" i wszystko jasne
To bedzie chyba najlepsze wyjscie
Wysłany: 2007-05-15, 18:44
Polecający: bierdonka
dział szkoła ;] ew. off topic . Naucz sie kolego rozglądac po forum zanim cokolwiek na nim napiszesz albo zaczniesz sugerowac zmiany . Tak dobrze radze
bez sensu jest robic dział pomoc bo do kazdej sprawy znajdzie sie jakis dzial a jak nie to pewnie ebdzie to zadkosc ktora da sie wrzucic w off topic : )
a np. gdyby ktoś chciał napisać "Ratunku , pomocy potrzebuje wypracowania na angielski a nieumiem" i gdzie to bedzie miał pisać!?
Forum istniej już tak długo, że jakby faktycznie było tak duże zainteresowanie to powstałby taki dział.
Nie ma sensu tworzyć setki nowych działo, bo "a jakby ktoś..." jak rynek by potrzebował to wtedy się rozważy taki popyt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum