Otóż proponuje, aby porozdzielać modów na działy. Każdy nadal mógłby moderować wszędzie, ale miałby swoje działy.
Dzięki temu:
Nie musiałbym donosić o nieregulaminowych wpisach na SB, tylko mógłbym pisać do moda odpowiedzialnego za dział. ;>
Pojedynczy moderator nie musiałby czytać uważnie wszystkich wpisów tylko zaczynałby od swoich działów, a dopiero później ewentualnie zajmowałby się działami moda, który akurat rzadziej zagląda na forum.
Wersja minimum to jest dodanie przycisku do raportowania o złych wpisach, ewentualnie uświadomienie mnie, że coś takiego już istnieje ;>
Przydzielanie moderatorów do działów swojego czasu byl w gronie moderatorów rozpatrzany... ale jakoś sie nie przyjeło - wkleje nawet jak to mialo wygladac... choc to są bardzo stare plany czesci obecnych modow jeszcze nawet nie bylo.
Mozna by sprobowac - ale kiedys sie nie przyjelo wiec teraz moze byc podobnie
Cytat:
aleksandra89:
• Gry
• Sport (?)
• Off-Topic
• Szkoła, Studia, Praca...
NatalkaS
• Hobby
• Sport
• ksiazka i film (?)
• Info ze świata
qudlaty
• Rozmowy o dredach
• Dred Ogłoszenia
• Komputer
• Muzyka & koncerty
martinka_666
• Dowcipy
• Książka & Film
• Przywitaj się
•
Co do takiego przycisku 'raportu' to niestety nie ma go w standardzie - ew. moda by mozna poszukac do tego - ale nie wiem czy sie znajdzie. Mozna by bylo zlecic napisanie czegos takiego ale to się wiąże z $. No i to tez problem. Obecnie mysle nad koszulkami forumowymi + troche zmiany budowy forum.
i ja stawiam znów ze to nie wypali bo nie cały czas wszyscy modzi sa co wiąże sie z tym ze niektore tematy beda zaniedbane, a i tak miedzy modami jest jakby nieoficjalny podzial dzialami bo kazdy czyta cos bardziej intensywnie jak np lolinka zaczyna od muzyki ja np od dreadow, uzupelniamy sie w pewnym sensie a jak np czytamy wsyztsko prace ida lepiej moim zdaniem .
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-07-17, 00:03
Poszczelona napisał/a:
a i tak miedzy modami jest jakby nieoficjalny podzial dzialami bo kazdy czyta cos bardziej intensywnie jak np lolinka zaczyna od muzyki ja np od dreadow, uzupelniamy sie w pewnym sensie a jak np czytamy wsyztsko prace ida lepiej moim zdaniem .
A ja pamiętam jak za jednym razem znalazłem sporo nieregulaminowych wpisów co wyraźnie wskazuje, że w efekcie nie każdemu wpisowi trafi się to intensywne czytanie.
Wysłany: 2007-07-17, 09:13
Polecający: bierdonka
dr frasunek napisał/a:
Tam były wpisy, których wiek można było liczyć w tygodniach, więc raczej już by nie zostały zmoderowane w ogóle.
odpadło nam kilku modów , którzy sie nie udzielają bo mają inne zajęcia więc musimy troche nadrabiać ;] To jest jedno z najpopularniejszych for w sieci , postów dziennie jest tu mase a nie każdy siedzi tu całymi dniami by na czas sprawdzac wszystkie kruczki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum