mam pytanie wiem ze temat skojarzenia zostal skasowany miedzy innymi za to ze nie prowadzil do niczego czy ktos mi moze powiedziec do czego prowadzi ta gra ?? szczerze mowiac tysiac razy bardziej jak dla mnie jest gra w skojarzenia a tutaj non stop te same rzeczy sie powtarzaja i jest to nudne jak flaki z olejem
To ja powiem ze faktycznie jest to forma nabijania jednak nie lamie aż tak bardzo regulaminu jak skojarzenia gdzie sie pisalo tylko 1 slowo... a i tu wymaga myslenia a reczej wymyślania... pozatym i moim zdaniem glownym powidem dla ktorego to jest to z czesci tych pytan mozemy sie co nieco dowiedziec o naszych uzytkownikach...
Ptaq ma rację. Skojarzenia są najbardziej bezsensowną grą, jaką można było wymyśleć i nie dziwie się, że są zablokowane.
A gra telepatyczna jest śmieszna Nie pozbawiajmy forumowiczów chwili uśmiechu.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
co jest gra telepetaczna - smieszna, dobre jak dla mnie to nuda na calego jakbyscie jeszcze za kazdym razem cos nowego mymyslali to rozumiem bylby jakis sens a prawie co ktorys tam post to same zapytania a skojarzenia nie sa najglupsza gra jaka wymyslono bo na kazdym forum jakim siedze takowa wlasnie gra tam istnieje i sie cieszy wielka popularnoscia i nie zawsze to jest pisanie jednego slowa i tam dopiero idzie sie usmiac ale coz ja tu moge przeciez jestem tylko szarym grajkiem
Ojć narzekasz. Na każdym forum sa skojarzenia, fakt, ale ciesza sie głównie powodzeniem wśród 12-latków, których bawi, jak sobie dopasują do dom - rodzina I to jest dopiero nabijacz. Fakt, że może zbyt często się powtarzają zagadnienia w telepatycznej, ale w skojarzeniach często też
dla jednego to jest nudne a dla drugiego cos innego jedno jest wiadomo
"Z adminem nie wygrasz"(bo dobrze zna regulamin:P..) a mozesz wymyslkic ciekawsza gre:) :lol:
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
no jesli dla Ciebie dobre sa takie skojarzenia gdzie wlasnie polega na tym ze ktos poda dom a drugi rodzina to napewno bedzie nudne ja np w takie skojarzenia tez bym nie chcial sie bawic ale sadze ze nie waro ciagnac ten temat ale jesli ma byc cos tu uczciwego to wg mnie temat o grze telepatycznej tez powinien byc zamkniety jak i x czy y bo tego to juz wogole nie czaje
Mi się ta gra podobała, dużo dowiedziałam sie o kilku z was
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
No w tej chwili o kazdym, który w to grał moge coś powiedzieć
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
Nie Martinko nie zamykaj Każdy coś pisze i jest coraz ciekawiej
I można zakładac także i nowe tematy. Bo z tym na forum kiepsko...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum