zeby była jasność lolinka nie toleruje w sb spamu , niechcianych linków , bluzgania itd , reszta dozwolona w wszelakich ilościach , mnie to nie przeszkadza , po to jest Sb zeby sobie popychac pierdoły.
Co do innych punktów wymienianych przez dr.frasunka to szuka dziury w całym , no ale to nie ja ustalałam pierwotny regulamin ;]
co do SB jak dla mnie tez mozna pociskac bzdury ale bez przesady bo jak nie raz wchodze po kilku godzinach zaledwie to juz nie widze co napisalem kilka godzin temu no to chyba cos nie tak
i wkurza mnie jak ktos pisze rzeczy o ktorych mozna pogadac juz w zalozonych tematach na forum jak np ostatnio o muzyce
a tez mnie to smieszy jak sie czepiacie tego regulaminu jakby naprawde to mialo znaczenie czy jestesmy przydzieleni do jakis dzialow czy nie wazne to ze macie sie zglaszac do nas taki przyklad
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
§7. Nabijacze niedozwolonych postów podlegają karze zgodnie z paragrafem 8 i 9. Za nie dozwolony post uważa się:
• post nie mający więcej niż 5 wyrazów (za wyraz nie uznawane są: emotikonki, cytaty, wykrzykniki itp. oraz wyrazy typu bla, phi itp.)
• post nic nie wnoszący do tematu
Coś mi tu nie pasuje... Skoro nie można spamić, ani pisać postów mniejszych niż 5 wyrazów, to dlaczego istnieją tematy typu Skojarzenia albo Czego Słuchasz? - gdzie wszyscy spamią umieszczając kilka słów, nic nie wnoszących i służących tylko napisaniu jak największej ilości postów.*? Uważam, że te tematy powinny być kasowane... Jednak szczerze mówiąc, nie liczę na szybką (właściwie to na żadną) interwencje "Szefostwa", gdyż wiem jest to miejsce, gdzie oni spamią - bez urazy
Biorąc pod uwagę to ostatnie stwierdzenie teraz zastanawiam się, dlaczego w ogóle napisałem tego posta
*Po to, by móc być Przyjacielem Forum
_________________ "Żyj tak, żeby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno kiedy odejdziesz"
Wysłany: 2006-11-05, 20:57
Polecający: baba jaga ;P
Crony napisał/a:
to dlaczego istnieją tematy typu Skojarzenia albo Czego Słuchasz?
gry forumowe sa w osobnym subforum gdzie posty nie sa naliczane czyli ze jak napiszesz w grze w skojarzenia to ten post nie pojdzie Ci do licznika rozumiesz?
W co teraz sluchasz mozna pisac jeden post na dobe, a ten temat jest min po to zebyscie mogli rozszerzac swoje horyzonty muzyczne.
gry forumowe sa w osobnym subforum gdzie posty nie sa naliczane czyli ze jak napiszesz w grze w skojarzenia to ten post nie pojdzie Ci do licznika rozumiesz?
To zmienia postać rzeczy
Kurczol napisał/a:
W co teraz sluchasz mozna pisac jeden post na dobe
To nie zmienia faktu, że się w nim spami.
Kurczol napisał/a:
ten temat jest min po to zebyscie mogli rozszerzac swoje horyzonty muzyczne.
W takim razie temat ten powinien mieć trochę inną formę:...
Każdy pisałby, czego lubi słuchać, za czym nie przepada... co poleciłby, czego radziłby nie słuchać... Można byłoby zamieszczać jakieś notatki, historie itp. itd. o ulubionym zespole...
No... chyba, że taki temat istnieje już
_________________ "Żyj tak, żeby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno kiedy odejdziesz"
Wysłany: 2006-11-05, 21:13
Polecający: baba jaga ;P
Crony napisał/a:
To nie zmienia faktu, że się w nim spami.
wiesz co znaczy slow SPAM ? o.O
w wiekszosci ludzie owszem wklejaja tylko tytul i artyste, ale czesto zdaza sie ze kazdy dopisze cos od siebie itd. To jest forum a nie oboz hitlerowski o.O
ale po pierwsze poruszany problem dotyczy tematu w którym piszemy czego słuchamy w danej chwili - krótki , jeden post , kazdemu userowi przysługuje jeden na dobe , więcej jest kasowane
tematy gdzie mozna napisac co sie lubi , czego sie słucha ogolnie , ulubionych artystów , płyty i co tam jesczze sa w dziale muzyka & koncerty , wystarczy sie troche rozejrzec , poszperac a nie czepiac sie nie znając w ogole realiów tego forum. ;]
Tematy czytamy całe i wszyscy beda wiedzieli o co chodzi bo w tych tematach ejst wszystko napisane.
Tematy które sa nie zgodne z regulaminem sa szybko blokowane badz kasowane , jak widac te o których wspomniałes zostały zatwierdzone przez władze i sa w uzytku.
No w sumie nie do konca prawda bo czasem lepiej jakis wywalić do kosza by potem jakis user ew. mogl sie odwolac od wykoszowania jego tematu, ew. moze to być forma dowodu do czegos tam. Dlatego glownie przerzucamy tematy aczkolwiek zdarzaja sie rowniez takie co ida do kasacji, to juz jest wg. uznania modów bo oni tez muszą myśleć
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum