Raczej na pewno nie ma takich programów co by blokowały wszystko w javie..
Są takie programy, a nawet każda przegladarka ma wbudowane to !! A z tego co wiem co piszczy w internecie to nie ma reklam w Javie....
Tylko, że jest różnica pomiędzy Java, a JavaScript !! I to diametralna ! :mrgreen:
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
JavaScript - małe programy napisane w języku JavaScript
To są całkiem dwie różne żeczy !!
To tak jakby pomylić HTML z PHP
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
Żeczy, ja żeczę, żę to są dwie różne rzeczy.... :mrgreen:
Nie śledziłam tego co pisaliście, ale wydaje mi się że może te reklamy google to jakieś dofinansowanie forum ? Ja w sumie tutaj nie widze żadnych przeszkód żeby były. Mi nie przeszkadzają. Są gdzieś u góry i sobie siedzą grzecznie i nic nie mówią
Chociaż tak jak napisał BlueMan to są na każdej stronie w necie. Czy tak ? No neiw eim nie znam się na tym Możliwe... No więc w czym jest problem Fazi?
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Chociaż tak jak napisał BlueMan to są na każdej stronie w necie.
Nie bardzo.
W tym że nic nie dają te reklamy a zajmują miejsce, wydłużają czas ładowania strony i niejednokrotnie zmuszają mnie do popchania scrolla do siebie aby zejść niżej i odczytać posta..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
nie wiem... nic mi nie wyskakuje, nie mam u góry ekranu żadnje reklamy... chyba, że chodzi o ten pasek ogłoszenia... ale wniczym mi to nie przeszkadza...z resztą prawie nie zwracam na to uwagi...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum