Po co te reklamy? Co one dają? To wymiana ruchu tylko? Czy jakieś profity?
Bo jak wymiana ruchu to chyba tylko bezsensowny utrudniacz przeglądania forum.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
A ja tego nie rozumiem. Smile Jaki jest cel wyświetlania na kazdej podstronie tego wielkiego ogłosznia centralnie na samej gorze?
z zalozenia mialbyc to cel zarobkowy - jednak klikalnosc jest w sumie zerowa wiec zyskow z tego nie ma. Ale badam skaznik CTR i eCPM (to takie cos w statystykach) i sprawdzam czy maja jakis wplyw na wyswietlanie reklam, na dobieranie itp. Mozliwe ze za jakis czas reklamy zniknom.
lolale, dokładnie. mnie też nic nie wyskakuje. co więcej, wyskakuje mi mało co, bo reszte mi blokuje. taki mam system!
Mam ja, mam. Pustą, bo pustą, ale jest. Chociaż o wirusy się nie boję.
akurat w moim przypadku nie trudno złapać wirusa. jakoś one lgną do mnie. mój brat się denerwuje często przez to, zapewniam
Wysłany: 2005-11-01, 13:50
No a ja używam Internet Explorera i co? Przynajmniej mam blokadę i nie mam żadnych badziewnych reklam, wyskakujących głupich banerów itp.
Jestem zadowolona, a wirusów też nie łapię.
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
Tylko, że te reklamy nie wyskakują, a wyświetlaja się na forum w jego górnej części !
Jak Wam sie nie wyświetlają to tracicie dużą cześć całego internetu, ponieważ reklamy są zrobiona na skrypcie JS, który jest na każdej stronie w necie !!
Zal mi Was !
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
To chyba dziala na zasadzie blokowania dużych banerów a za taki mągą być wzięte te reklamy google. One mają pustą ramkę bez banera po prostu. Raczej na pewno nie ma takich programów co by blokowały wszystko w javie..
Maxthon np. zamiast tego wyświetliłby tylko napis "blocked ad".
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum