Chyba coś im cięzko idzie...
a tak szczerze to chyba żle wybieraja tematy ja tak myslałam zeby na poczatek wybiertali jeden tremat gdzies na 3 dni inaczej zasmieci sie forum, jest teraz 5 juz nowych tematow w tym 4 takie sobie a nawet beznadziejne gdzie nikt sie nie wypowiada....
Jak dla mnie oni to źle robia: bo oni tylko kopiuja i wstawiaja a tekst powinnien miec swoje przesłanie i komentarz wstawiajacego(według mnie) jakas włąsna mysla dodana... i niech najpierw pomysli czy jego smaego zainteresuje etn tekst a nie sciaga pierwszy ktory mu sie wyświetli bo tematy sa naprawde nudne wiec niech narazie rzadziej to robia, i sie naucza....
Co wy na to?
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Jestem za choc nie ulatwiajmy im zycia narazie niech bedzie 1 dziennie. Ale niech po kazdym wstawieniu bedzie minimum 2 zdania komentarza - dla prawdziwego reportera to pikus a moze dzieki temu wciagnie uzytkownikow do dyskusji.
Temat przenosze do Sprawy Organizacyjne.
PS.
I taka moja owaga wstawiajcie wiadomosci w [quote ] TREŚĆ [/quote ]
puk puk...
cos nam ostatnio reporterzy spią a na poczatku nawet po 2 notki dziennie byly a teraz juz dawno nie widzialem nowego tematu. Poszukajcie cos no...
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2006-03-29, 19:47
Polecający: bierdonka
jak chcecie to ja moge wam podrzucac ciekawe tematy do dyskusji ;p oczywiscie jesli szanowne grono mnie przyjmie , moze byc okres próbny ;p wiem wiem wpycham sie ;p nie bede sie tu przechwalc umiejętnosciami ;p heh ... nie no dobra zartowałam ;p ale w sumie nie jest tak zle z tymi informacjami ... fakt ze z kilkudniowym opóznieniem no ale zawsze to cos ;p
To ja mogę dac reportera Lolince, a Ty mi dasz Szef moda.
. fakt ze z kilkudniowym opóznieniem no ale zawsze to cos
Bo to nie moja działka, mamy reporterow 2 co spia i chrapią. A zadnych wiadomosci nie zamieszczaja, chyba ze sie im przypomni to zamieszcza a potem znow nic...
Cytat:
To ja mogę dac reportera Lolince, a Ty mi dasz Szef moda.
Jak moge dac moda jak nie sprawdzilas sie jako reporter ?
Archi chciał moda, Ty tez i to niejako byl taki test czy sie nadajecie... efekty widac.
Ale mysle ze zobaczymy co lolinka pokaze - jak sie sprawdzi a Wy sie bedziecie nadal obijac to moze moze dojsc do redukcji kadry
To byla taka notka bardziej informacyjna - do zadumy. Bo mysle ze warto przy okazji by osoby co Go malo znaly choc te kilka zdan sie o nim dowiedzialy.
Ale nie wierze ze przez 9 dni nic nie znaleźliscie ciekawego w necie.
Jak moge dac moda jak nie sprawdzilas sie jako reporter
Ja się w tym nie spełniam.
W modzie bym się spełniła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum