Jestem za. Jeszcze ostatnimi czasy nie było z tym wielkiego problemu, ale to co się dzieje dziś i co sie działo jakieś trzy dni temu to sie nie miesci w głowie. Trzeba jakieś ograniczenia nałożyć, chociaż na SB.
dr.frasunek napisał/a:
Zombwbij napisał/a:
2. niemożność zakładania tematów przed osiągnięciem ustalonej liczby postów
Wysłany: 2007-06-25, 18:58
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Niektorzy przychodza na forum z powaznymi problemami, co z nimi? Beda pisac w innych dzialach...
Badzcie chrzescijanscy, Bog Wam to wynagrodzi co tam kilku spamerow :p
Ale jestem za pomyslem #1, proponuje 150 postow
2. niemożność zakładania tematów przed osiągnięciem ustalonej liczby postów
mam wrażenie, że to chyba nie jest dobry pomysł - tak, jak napisał Nori: na ogół pisanie na forum zaczyna się od założenia tematu dotyczącego jakiejś nurtującej nowego użytkownika kwestii (np. w moim przypadku tak było, dowiedziałam się, co chciałam i tak zostalam )
co do SB nie mam zdania, choć jakiś limit chyba by się przydał
Cytat:
To rozwiąże problem przywitań. Jestem za. ;>
aby rozwiązać problem powitań, miałabym inną, chociaż dość radykalną, propozycję - zlikwidować zwyczaj zakładania powitalnego tematu przez każdego nowego użytkownika (tym bardziej, że w dziale "Przywitaj się" jest osobna ankieta "Poznajmy się") i założyć jeden, zbiorczy, gdzie każdy nowy będzie mógł napisać coś o sobie.
na innych forach, na których bywam, stosuje się tę praktykę i trzeba przyznać, że się sprawdza. oszczędza to sporo roboty modom, którzy nie muszą przeglądać niezliczonej ilości stron w niezliczonej ilości tematów, na których wszyscy wylewnie się witają, rozmawiając przy okazji o dziesiątkach innych, niekoniecznie istotnych, rzeczy. nawet, jeśli posty w tym dziale są niezliczane
, którzy nie muszą przeglądać niezliczonej ilości stron w niezliczonej ilości tematów, na których wszyscy wylewnie się witają, rozmawiając przy okazji o dziesiątkach innych, niekoniecznie istotnych, rzeczy. nawet, jeśli posty w tym dziale są niezliczane
Niezliczonej ilości stron? Od kiedy ta niezliczonośc sie zaczyna? Od dwoch stron?
Nie zaczyanjmy znów sprawy działu Powitań. Zresztą w powitaniach jeśli juz to najwięcej spamują starzy userzy a nie nowi.
Niezliczonej ilości stron? Od kiedy ta niezliczonośc sie zaczyna? Od dwoch stron?
no dobra, niech Ci będzie, wyolbrzymiłam nieco. chociaż jeśli pomnożysz ilość powitalnych tematów przez ilość stron, wyjdzie z tego całkiem sporo . może nie niezliczona ilość, ale zdecydowany nadmiar.
uważasz, że to naprawdę konieczne, żeby każdy nowy użytkownik zakładał osobny powitalny temat, w którym przez pierwsze 2 strony przewija się jak mantra "witam", ewentualnie z różnymi modyfikacjami (zwłaszcza, że istnieje ankieta "Poznajmy się", o czym przed chwilą pisałam), a przez 2 następne ciągną się już pogaduchy nie na temat?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum