Wysłany: 2006-04-25, 08:43 Utrata części bazy danych Polecający: Ptaq
Pewnie wiekszosc zauwazyla ze zniknelo troche postów/tematów.
Skontaktowalem sie z administratorem serwera i dowiedzialem sie ze te wczorajsze przerwy
w działaniu serwera byly spowodowane przeniesieniem wszystkich kont uzytkownikow
na nowe serwery. Troche juz zdazylem potestowac - wydaja sie DUZO szybsze.
Natomiast baza danych jest z soboty chyba. Administrator powiedzial ze mogl przywrocic z chwili przed samym przeniesieniem czyli z wczoraj ale pewnie za nim by się zebral to minie znow troche czasu i te posty od wczoraj napisane znow by znikby bo kopia pojawila by sie z wczoraj. Tak wiec jest jak jest ale wazne ze teraz serwer powinien pieknie smigac
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
To ja chyba trafiłam na apogeum, bo właśnie zakładałam nowy temat i najpierw wygasła mi strona, potem wywaliło mnie z neta, a po paru godzinach zauważyłam czystki. Przy czym to rozłączenie, to chyba jednak była wina moich łączy... Eh, trzeba było studiować informatykę... :roll:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum