To ja bym napisała, że admin jest strasznie ironiczny i się śmieje z baranów :lol:
A tak na poważnie, zastrzeżeń nie mam. Dobrze mi tu.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
w temacie czy siatkarki zdobeda zloto zostal usuniety moj post ktory byl odpowiedzia do poprzedniego postu, a poprzedni post zostal zostawiony a po usunieciu mego posta temat zamknieta wg mnie cos tu jest nie tak
[ Dodano: 2005-11-03, 01:32 ]
cos czuje ze sie nic nie dowiem w tym moim temacie
tego problemu raczej juz nie rozwiazemy....temat prawdopodobnie został zamkniety z powodu ze siatkarki zdobyły złoto a po mistrzostwach posty dalej sie ukazywały i te posty co zostały skasowane musiały sie takze pojawic po minieciu terminu mistrzostw
według mnie...ale co do tego to tez nie jestem pewna!!!
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Uwarzajcie tylko, bo jak całkiem możliwe jest, że jak tutaj zgłosicie jakieś zażalenie to zostanie ten postu usunięty :mrgreen:
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Hmmm.... Może Ptaq napisał to żeby wiedzieć kto coś do niego ma ?:P Bo ja tu innych adminów nie zauważam. W sumie mogłabym nic nie napisać żeby nie podpaść, ale poco ? Nie no tak szczerze to dla mnie wszystko Ok. Nabijam se posty, zostają usuwane i tak w kółko Monotonna praca, ale jestem pod wrażeniem że potrafię wszystkim spamowców wyczuć. Chociaż strasznie niepodoba mi się zamykanie tematów w najmniej oczekiwanym momencie. Wtedy kiedy może jescze ktoś chciałby coś skrobnąć? A tu cyk-Temat zamknięty.
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Monotonna praca, ale jestem pod wrażeniem że potrafię wszystkim spamowców wyczuć.
Że co, przepraszam Cię bardzo?
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum