Jako że ten dział nie cieszy sie popularnościa, mysle ze nalezy go zamienic na cos co by spodobalo sie Wam użytkownikom.
I tu właśnie czekam na propozycje co by tam mialo być? Nie chce by dzial "Gadu-Gadu" to byla jedyna czesc forum. Chce by bylo tam cos innego. I to podkreślam bedzie dział - czyli w nim bedzie kilka subfor - wiec to nie moze byc pomysl na 1 subforum ale na caly dział.
Jak cokolwiek Wam przychodzi do glowy piszcie - wspolnie moze cos stworzymy.
Moj pomysł to jakis dział w stylu nasze prace tworcze - z podziałem na: grafike, nasze prace graficzne kazdego typu, dział muzyczny - czyli wszystko zwiazane z muzyka co tworzymy (jednak obawiam sie ze to by sie nie cieszylo popularnoscia), jakis moze dział Literacji - czyli jakies opowiadania, wiersze itp. I moze jakis dział webmasterski - czyli bysmy sie chwalili jakimis stronami.
Taki mam jedynie pomys - niby samo zalozenie jego mi sie podoba jednak sadze ze taki dział muzyka by stał caly czas pusty, grafika moze z 2-3 tematy i literatura tak samo. A powod jest glownie jeden - za molo nas jeszcze.
OK teraz WY. Komentujcie moj i pomysly innych i podajcie wlasne.
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
Nie powinno się tworzyć działów na siłe Jak widać, że na dany temat więcej sie rozmawia na forum to stowrzyć specjalnie dla niego forum, ale nic na siłę...
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Nie powinno się tworzyć działów na siłe Neutral Jak widać, że na dany temat więcej sie rozmawia na forum to stowrzyć specjalnie dla niego forum, ale nic na siłę...
Zgadza sie ale WebZone stoi odłogiem dlatego czas na zmiany i ze tak powiem - na sile bo trzeba to na pewno zmienic/przebudowac ten dział, no albo po prostu udunąc. Mysle ze nie powinno sie trzymac duzego działu z ktorego i tak nikt nie kozysta.
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum