No może się boicie konkurencji Ja tam na swoim forum się o to nie obawiam
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Popieram poprzednikow, te topici powinny byc otwarte, aby mozna bylo o nich podyskutowac.
To tyle
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Ja sobie nie przypominam czy mowilem coś na ten temat ale mniejsza o to.
Zdania jak widać są podzielone - a, że chodzi raczej o 'pierdole' to proponuje ogólnoforumowa ankiete. Której wynik zadecyduje czy tematy powinny być zamknięte czy nie.
ja tam podpisuje sie pod Kurczokiem jak beda otwarte bedzie sam spam posty po 3 slowa oO i sranie o glupotach ... tablica ogloszen to tablica ogloszen a nie ... takie moje zdanie, ze teraz jest dobrze jak zamkniete : P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum