Wysłany: 2007-03-30, 17:00 Zamykanie postów w `Tablica ogłoszeń` Polecający: Ptaq
Dlaczego tematy od razu zamykacie? Można przecież zawsze podyskutować na temat prezentowanej strony/forum/produktu...
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
fazi, no nie mów, że nawet modzi nie widzą czemu tematy się same zamykają
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
Same automatycznie się przecież nie zamykają. (chyba)
No nie zamykają się, bo nie ma takiej możliwości.
Z tego co rozmawiałem z Ptaq, to on to zwalił na Was że tak jakoś się przyjęło i moderatorzy zamykaję tematy tego typu
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Wysłany: 2007-05-05, 10:12
Polecający: baba jaga ;P
ja sama nazwa dzialu wskazuje to jest TABLICA OGLOSZEN
czyli to gdzie kazdy moze sobie powiesic wlasne ogloszenie, a nie miejsce do dyskusji. Swoje wlasne przemyslenia na temat danego tematu mozecie sobie zalatwic przez PW, mejle badz gg, a nie smiecic wszedzie gdzie sie pojawicie.
HeadShot napisał/a:
Czekamy az ktos sie przyzna
niby do czego ?
Kazdy moderator [oprocz faziego, ktory robi bunt] zamyka tamte tematy, z tego co pamietam decyzja taka zostala podienta w zwiazku z ciaglymi ogloszeniami "praca przy komputerze" etc. gdzie w kazdym nowym temacie wybuchala zywa dyskusja odnosnie tej formy zarobku. Z czasem przeszlo to w masowe zamykanie tematu w tablicy ogloszen. Nie widze w tym nic zlego i bede to robic nadal. Macie wystarczajaco duzo tematow do spamowania i pisania bez sensu.
Z reszta ciekawa sprawa bo sam pan admin zlecil zamykanie tego typu tematow wiec niech sie pan admin zastanowi zanim cos powie to jego forum my tu tylko sprzatamy ;]
Jak widać ludzie czasem dyskutują na temat stron i innych rzeczy, które są reklamowane. Forum na tym polega z tego co wiem, że się dyskutuje. A jak ogłoszenie nie wymaga żadnych komentarzy i nie jest żadnym tematem do dyskusji to nikt tam nie będzie pisał i tyle. Wiec po co go zamykać? Przeszkadza to komuś jak jest otwarty? Bo jak jest zamknięty to czasem tak.
Ja o żadnym odgórnym poleceniu tego typu nie słyszałem i zdziwiłbym się gdyby takie było, ale możecie mnie doinformować jak coś przegapiłem.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Forum na tym polega z tego co wiem, że się dyskutuje.
No dokładnie.
Oprócz reklamy danej strony/forum autor mógłby usłyszeć kilka słów pochwały na temat włożonej przez niego pracy, mogła by się wywiązać dyskusja co poprawić, co zmienić, itp na jego stronie/forum. Wyjdzie to tylko z korzyścią dla niego, a nikt z Nas (formumowiczów) nie ucierpi, ponieważ kto nie chce zaglądać do tego forum to nie będzie
No to ładnie - każdy z moderatorów ma inną teorie na temat tego co admin powiedział (lub nie powiedział)
poza tym jeszcze z tego co pamietam sam admin powiedzial ze nie bedziemy wspierac konkurencji czy jakos tak
A jaka to konkurencja bot do Tibii czy strona o bukmacherce albo forum o counterstrike? A nawet jak to jakieś konkurencyjne forum to bez przesady, obroty spadną?
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2007-05-06, 13:45
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
fazi napisał/a:
A nawet jak to jakieś konkurencyjne forum to bez przesady, obroty spadną?
*Nori stwierdza (tak na marginesie ;p), ze przeglada kazde popularne forum, przez co nie siedzi tyle na Naszym Forum i denerwuje mniej/krocej tutejszych*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum