I tak przydzieliłem Wam działy:
martinka_666 (Przywitaj się, Gry)
aleksandra89 (Dowcipy, Sport)
NatalkaS (Hobby, Książka & Film)
Narazie przydielilem wam dzialy po prostu po kolei - by zobaczyc jak sobie radzicie z powierzonym Wam zadaniem. W przyszlosci dostaniecie albo te dzialy ktore bedziecie chcialy albo wszystko. Aha... powstalo nowe SubForum dla moderatorow ( i tylko widziane przez nich) mysle ze go zobaczycie - prosze tam wejsc i zapoznac sie z tym co napisalem.
A co do terminu 'testowego' narazie nie wiem. Zobacze jak sie bedziecie sprawować.
Jeżeli ktoś jeszcze chcialby sie sprawdzic w tej roli prosze napisac rozpatrze tą propozycje.
Wysłany: 2005-10-15, 20:16
A niech mi ktoś powie; to bardzo absorbujące zajęcie? Bo ja może i bym chciała tylko że wątpię czy tyle czasu będę miała, więc wolałabym się dowiedzieć:)
A tak poza tym, z tego co widzę, to niedługo same dziewczyny będą tu rządziły;)
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
ja ja wez mnie no moge zostac modem ale tak jak mowil qudlaty ze to nie moze byc tak ze osoba bedzie miala cale forum pod soba bo by nie dala rady jeszcze teraz jak jest tyle ludzi na forum ale ja sie pisze moje plusy to mam moda na dwoch innych forach mam czas i walcze o pokoj na ziemi :roll: minusy sa takie ze mam wiele plusow
Z jednej strony jak kazdy ma swoj dzial/kilka dzialow bo sie na nich skupia, dba o nie itp. ale z drugiej to jak wchodzi do jakiego tematu gdzie nie ma moda a tam widzi posta 'lol' to moglby go spokojnie usunac a musi na niego patrzec. Wiec moze zrobie tak ze nadam mody na wszystko ale kazdy bedzie mial umowny swoj 'rejon'.
archi185 ok mysle ze moge Cie sprawdzic w roli moda
Cześć zapisuje sie na moda , nie dostałem warna nigdy ( no na jednym forum ale celowo ) mam moda na kilku forum i mialem kiedys na wielkim forum Junior Admin nawet ale zrezygnowałem
wnoszę sprzeciw! strzała jest dzieckiem zgoła dwunastoletnim, dostał bana na forum, na którym się udzielam i nie nadaje się na moderatora :mrgreen:
ale to tylko moja dorba rada, zrobicie jak zechcecie, Adminie
_________________ wolno nam budować, ale łatwiej coś wyburzyć.
PtaQ a moge wiedziec jaki mam dzial bo jak mam miec juz jakis dzial to nie chce zeby to byl dzial na ktory przewaznie nie wchodze bo mnie nie interesuje
TO moze tak by zostac modem trzeba miec juz troche postow napisanych. Moze ja ocenie tak ile to ma byc.
Archi - na razie przydzielam dzialy po kolei jak 'przetestuje' was to potem juz wg. waszych preferencji przydziele wam dzialy
Co do szczaly - to tak jak napisalem powyzej musisz miec na swoim koncie wiecej postow... co do otrzymania moda przemysle to - w sumie to jest forum Nasze - to kazdy ma + - rownie szanse otrzymania wyrozniena, wysztko zalezy od tego jak sie bedzie TU zachowywac. Szczale znam juz dosc dlugo rownierz z innego forum PS. Wczoraj z tego co wiem dostales warna na znanym nam forum ale staraj sie przed nikim nie bede namykal dzrzwi
Chciałem odświerzyć ten temat ponieważ chetnie przyjme jeszcze jednego moderatora, ostatnio zgłosił się archi185 czy nadal podtrzymuje chec objecia tego 'urzedu' ?
I kot by byl jeszcze chcetny jak by archi185 sie rozmyślił a nawet jak sie nie rozmysli to bede wiedział kto na przyszlosc by byl chetny... tak wiec czekam na odpowiedz i na ewentualne propozycje.
Myślę, że to Ty Ptaq powinnieneś wysłać ewentualną wiadomosć PW do użytkownika z informacją, czy chce, aby był modem ?
To Ty musisz obserwować użyszkodników i wyłaniać z nich chętnych na moda
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Wole miec wiksze pole manewru, bo wyciagac kogos 'na sile' mysle ze nie przyniesie efektow. Bo komuś zaproponuje - taka osoba zwyczajnie by sie nie zglosila, no ale jak pomysli ze no proponują jej to nic nie straci a moze zyskac. Tak bylo z jednym z pierwszych moderatorow 'Filo' zaproponowalem mu, no zgodzil sie bo czemu by nie ... ale teraz jak widac juz od ok miesiaca go tu nie bylo...
Takie samo rozwiazanie jest w wiekszosci firmach, potrzebują kogos to oglaszaja to i potem wybieraja wsrod kandydatow.
Cześć nazywam się Konrad. Jeżeli szukacie jeszcze moderatora jestem chętny. Moderatorstwem zajmuje się na codzień. Byłem moderatorem na www.wagaciezka.com, niestety z przyczyn osobistych musiałem się wycofać. Obecnie jestem moderatorem na www.rawax.net,www.forum2.up.pl,www.extrafurki.com. Oczywiścię oprócz moderatorem jestem też redaktorem na stronie www.extrafurki.com oraz popularnego na całą Polskę, serwisu dla młodych kierowów www.etrucker.pl. Jeszcze nikt nie miał do mnie pretensji, że źle moderuje lub przesiaduje malo na forum. Na komputerze jestem codziennie, więc i na tym forum byłbym codziennie. Wiem, że odrazu tak napisałem po zarejestrowaniu, to dopiero mój pierwszy post, ale to nadrobie. Jeżeli jesteś zainteresowaniu proszę pisać. Pozdrawiam ! i Dziekuję .
Witaj,
Nie chcac sie chwalic to ja sie zajmuje reklamą/marketingiem w sieci coraz bardziej 'zawodowo' wiec o popularnosc i rozwoj forum nie ma co sie martwic. A co za tym idzie ciagle przybywa userow, i by nad tym zapanowac potrzebna jest sprawnie dzialajaca obsluga. Niedawno do grona moderatorów dołączyła Kurczol, ale za pewien czas bedzie zapewne potrzebny kolejny moderator i pewnie Twoją kandydature rozpatrze w pierwszej kolejnosci - jednak podstawowe kryterium to musisz byc aktywny na forum, wykazywac sie kultura itp. itd. A moge dodac ze u mnie moderatorzy dostaja pewne 'bonusy' o ktorych tylko oni wiedza a nie chce by wychodzilo to na jaw bo potem bedzie walka o stołek. :wink:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum