Ten się będzie ciągnął i ciągnął, obstawiam, że gdzieś pod koniec roku się dopiero zakończy.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie nabijam postów bo poco ? A chodzi mi oto że tu byl konretny powód Jakieś zażalenie, a robił się post na moj temat
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Wysłany: 2005-10-24, 17:24
Ptaq to może zmienisz reguły, że nie będziesz czekał aż będzie tam bodajże 10000 postów czy ile chciałeś a może po prostu do konkretnej daty i tak będzie chyba o wiele lepiej. pozdro :wink:
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
Ale z tego co wiem to i tak Ptaq chciałbym zmusić Was, abyście tak do końca tego roku wytrzaskali te 10'000 postów
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Ale wymyślacie. Nie myślcie o konkursie, tylko o forum. Zakończenie samo przyjdzie.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum