• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

NatalkaS  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2005-12-31, 10:34   
   Polecający: Dzieki reklamie

fazi, no to przykro mi ze to tak odebrałes... a nie o to chodziło.. przciez jestes tu dosc długo i nigdy nikt z modow nie pokazywał ze ma władze i tak jest dalej ale my za to odebralismy ze ktos na siłe tu chce nim zostac...
saurona, to on moze sobie zazyczyc a nie ty bo to nie twoja sprawa... tylko miedzy martinka a NIM a jezeli twoj post jest sprzeczny z regulaminem albo nie wnosi nic do tematu to martinka miala prawo go usunac.., jezeli zaraz zazucisz ze tu jest duzo postow sprzecznych z regulaminem... to nie kasuje sie cih bo czasami jest tego za duzo albo zniszczyło by szyk tematu itd...

www.Melory18.fotka.pl

Karolinka  

Wysłany: 2005-12-31, 10:46   
   Polecający: Epuls

Ale wy macie problemy.... z tego co wiem jezeli ktos jest modem kasuje posty to ci pisze dlaczego go skasowała i sie nie musi tłumaczyc z tym ostrzezeniem tez tak było napewno uzasadniła ta decyzje a ze wam sie to nie podoba to wasz problem jedynie jej decyzje moze podwazyc wasz Admin czy tam adminka.... :P

saurona  

Wysłany: 2005-12-31, 12:22   

Nie rob z tego forum jakiegos krolestwa Zeusa :/ bo wychodzi na to ze uster nie ma tutaj zadnych praw, wypada jedynie chylic czola przed adminem i modem, a zwykle ejst tak ze to mod czuje sie wazniejszy od admina i jak widac tak jest i w tym przypadku. Chce znac uzasadnienie tego ostrzezenia, bo jest dla mnie smieszne jego uzasadnienie! W takim wypadku wychodzi na to ze nie wolno miec innego zdania niz moderator bo wtedy lamie sie regulamin.

Zimowy pogrzeb,
Kamienny anioł celuje ręką
W puste niebo.

Kurczol  

Wysłany: 2005-12-31, 12:49   
   Polecający: baba jaga ;P

saurona napisał/a:
Nie rob z tego forum jakiegos krolestwa Zeusa :/ bo wychodzi na to ze uster nie ma tutaj zadnych praw, wypada jedynie chylic czola przed adminem i modem, a zwykle ejst tak ze to mod czuje sie wazniejszy od admina i jak widac tak jest i w tym przypadku.

nie i jeszcze raz nie ... chcialysny pokazac panu KonradK'owi min to jak on sie zachowuje ...
to raz a dwa macie same prawa i przywileje, praktycznie zadnych obowiazkow oprocz pisania na temta, nie przeklinania.

Nikt wczesniej nie przyczepial sie do postow bez wiekszych powodow a jak tak to byly wysylane PM'y albo wpisywalismy sie co nam nie pasuje jakims innym kolorkiem w poscie usera i tyle .. a ze pan KonradK postanowil wytykac wady i wskazywac gdzie jest blad to coz nie pozostalo nic innego jak odbic pileczke gdyz wytykanie w taki sposob jaki on to zrobil jest nie na miejscu ... to chyba miala byc jakas proba sila, albo chec zwrocenia uwagi Ptaq'a "Patrz Twoi modzi robia taaaakie bledy, a ja jestem porzadny itd itp" przynajmniej ja to tak odebralam ...

saurona napisał/a:
Chce znac uzasadnienie tego ostrzezenia

Ale my mamy prawo Ci tego uzasadnienia nie podac poniewaz to nie jest ostrzezenie dla Ciebie ;]

saurona napisał/a:
W takim wypadku wychodzi na to ze nie wolno miec innego zdania niz moderator bo wtedy lamie sie regulamin.

oczywiscie ze mozna ... z reszta pisalam o tym wyzej ... wazne jest to w jaki sposob sie to zrobi.. ;]

a co do usuwania postow ... coz czasem trzeba ... jak na moj gust za niedlugo poleca nastepne posty jak sie nie sytuacja nie zmieni w jednym temacie ;]

Dziekuje za uwage ;] chyba pora na zakonczenie tej bezsensownej dyskusji ... ;]

saurona  

Wysłany: 2005-12-31, 13:12   

Kurczol napisał/a:
oczywiscie ze mozna ... z reszta pisalam o tym wyzej ... wazne jest to w jaki sposob sie to zrobi.. ;]

nie uwazam ze by sposob KonradaK na zwrocenie uwagi, chociaz nieslusznie byl obrazliwy czy cos w tym stylu. Dlatego nadal nie rozumiem powodu ostrzezenia.

Zimowy pogrzeb,
Kamienny anioł celuje ręką
W puste niebo.

NatalkaS  

Wysłany: 2005-12-31, 14:00   

saurona napisał/a:
Dlatego nadal nie rozumiem powodu ostrzezenia.

Ale jak ktos wczesniej ci wpsomniał ze tak jak ty masz prawo prosic o uzasadnienie tak my mozemy ci go nie udzielic... bo nie dotyczy ciebie...

Nikt tu sie nie wywysza :!: Jestesmy sobie rowni my sie tylko roznimy kolorkiem niku i ze czyscimy i pilnujemy pozadku na forum(nie zawsze sie udaje)

Koncze ten tematsaurona, i tak ci nie napiszemy.... wiec nie pros... i skonczmy ten temat...

Zamykam ten temat :!:

www.Melory18.fotka.pl

Martina  

Zaproszone osoby: 11

Wysłany: 2005-12-31, 16:38   
   Polecający: epuls.pl

saurona napisał/a:
Nie rob z tego forum jakiegos krolestwa Zeusa :/

jak się nie podoba to wracaj na swoje fora na których to przecież jesteś modem adminem i czym tam chcesz. i tam sobie nie rób królestwa i tłumacz się wszystkim z każdego wystawionego ostrzeżenia.
boże...

are you such a
dreamer to put the world to right?

Ptaq  

Wysłany: 2006-01-02, 11:23   
   Polecający: Ptaq

ojj... chwile mnie nie bylo a tu takie zamieszanie.

A przeciez:
@KonkradK
Uwagi dotyczace jakis bledow w poscie np. interpunkcja, literowka, orty itd. zwracamy na PW od tego to jest. Kazdy moze sie mylic i ja pewnie sporo takich PW odnosnie ort. i nie tylko bym dostal. Ale za kazdego takiego PW bym podziekowal i bleda poprawil. Natomiast moderatorzy i admin maja takiego bonusa ze maja 2 opcje albo wyslac PW albo od razu poprawic taki bledzik w poscie - podpisujac sie od razu kto co poprawił. Wiec nie ma o co takich postow pisac.

Co do ostrzezenia to sciagam go bo uwazm ze byl on za bardzo pod wplywem chwilowej emocji wystawiony.

@All
Co do całego tematu to prosze o troche wieksza wyrozumialosc dla moderatorow to byly ich pierwsze dni gdy zostały same na forum, dlatego mysle ze wybaczycie im to ze troche im nerwy puscily i troche bledow popelnily - ale trzeba pamietac ze mimo to sa mody to tez sa ludzie i tez sie mylą.

@Mod
Z wami to prywatnie :evil:

PS.
Temat odblokowalem jezeli ktos ma jeszcze jakies pytania czy uwagi prosze pisac postaram sie pomoc.

gdzie tylko możesz.

***ArChi***  

Wysłany: 2006-01-04, 23:20   

ohhh podobaja mi sie pierwsze posty Natalki i Martynki pieknie stoja na sluzbie prawa :) nawet nie mozna komus zwrocic uwagi bo sie opieprz dostaje :| tak wlasnie taki ma byc moderator :) 8)

Kurczol  

Wysłany: 2006-01-05, 00:05   
   Polecający: baba jaga ;P

huh po raz tysieczny ....

tu nei chodzi o fakt zwrocenia uwagi a o sposob w jaki to zostalo zrobione ...

NatalkaS  

Wysłany: 2006-01-05, 12:54   

Ej temat jest skonczony wszystko sie wyjasniło to po co sie czepiac dalej tego samego :/

www.Melory18.fotka.pl

***ArChi***  

Wysłany: 2006-01-05, 14:40   

mialem taka ochote i sie chcialem czepic :) chyba mam do tego prawo ??? a czepilem sie dlatego bo dla mnie to bylo smieszne :)

Ptaq  

Wysłany: 2006-01-05, 15:15   

Ale tak jak pisalem - takie uwagi zwraca sie na PW a nie na ogol forum, a to ze ostrzezenie dala to nerwy puscily, zdarza sie.

gdzie tylko możesz.

***ArChi***  

Wysłany: 2006-01-05, 15:35   

dla mnie takie rzeczy nie powinny byc na prv poniewaz to nic nie da ta osoba mnie oleje i bedzie po temacie :) a tak tutaj wszyscy to zobacza i taka osoba napewno wezmie sobie to do siebie :)

a co do nerwow to wg mnie to jest moderator i powinien byc troszke opanowany a jak nie jest to niech sie uspokoi a pozniej dopisze posta bo to chyba jest osoba na forum ktora ma dawac przyklad :)

Ptaq  

Wysłany: 2006-01-05, 16:27   

Moim zdaniem nie mozna o kazdej pierdole ze ktos napisal o jeden wykrzyknik za duzo od razu postow czy tematow a jak postow to w ogole w temacie nie na temat. Dlatego ja jestem zdecydowanie za wiadomosciami PW a jak juz ktos nie moze wytrzymac ze ktos napisal ten wykrzyknik za duzo i nie reaguje na PW to niech napisze do moda a jak to chodzi wlasnie o moda to do mnie lub do innego moda. Nie mozna popadac w parananoje.

I zgadzam sie ze mod powinien dawac przyklad i takie zachowanie jak mialo miejsce z ostrzezeniem nie bylo dobre ale to byl 1 raz - i zapominacie i powtorze to kolejny raz mod/admin to tez czlowiek

gdzie tylko możesz.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi