fazi, no to przykro mi ze to tak odebrałes... a nie o to chodziło.. przciez jestes tu dosc długo i nigdy nikt z modow nie pokazywał ze ma władze i tak jest dalej ale my za to odebralismy ze ktos na siłe tu chce nim zostac...
saurona, to on moze sobie zazyczyc a nie ty bo to nie twoja sprawa... tylko miedzy martinka a NIM a jezeli twoj post jest sprzeczny z regulaminem albo nie wnosi nic do tematu to martinka miala prawo go usunac.., jezeli zaraz zazucisz ze tu jest duzo postow sprzecznych z regulaminem... to nie kasuje sie cih bo czasami jest tego za duzo albo zniszczyło by szyk tematu itd...
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Ale wy macie problemy.... z tego co wiem jezeli ktos jest modem kasuje posty to ci pisze dlaczego go skasowała i sie nie musi tłumaczyc z tym ostrzezeniem tez tak było napewno uzasadniła ta decyzje a ze wam sie to nie podoba to wasz problem jedynie jej decyzje moze podwazyc wasz Admin czy tam adminka....
Nie rob z tego forum jakiegos krolestwa Zeusa bo wychodzi na to ze uster nie ma tutaj zadnych praw, wypada jedynie chylic czola przed adminem i modem, a zwykle ejst tak ze to mod czuje sie wazniejszy od admina i jak widac tak jest i w tym przypadku. Chce znac uzasadnienie tego ostrzezenia, bo jest dla mnie smieszne jego uzasadnienie! W takim wypadku wychodzi na to ze nie wolno miec innego zdania niz moderator bo wtedy lamie sie regulamin.
_________________ Dialog z Aniołem zakończył się dla mnie tym że dostałam niebiańskim skrzydlem w pysk
Zimowy pogrzeb,
Kamienny anioł celuje ręką
W puste niebo.
Wysłany: 2005-12-31, 12:49
Polecający: baba jaga ;P
saurona napisał/a:
Nie rob z tego forum jakiegos krolestwa Zeusa bo wychodzi na to ze uster nie ma tutaj zadnych praw, wypada jedynie chylic czola przed adminem i modem, a zwykle ejst tak ze to mod czuje sie wazniejszy od admina i jak widac tak jest i w tym przypadku.
nie i jeszcze raz nie ... chcialysny pokazac panu KonradK'owi min to jak on sie zachowuje ...
to raz a dwa macie same prawa i przywileje, praktycznie zadnych obowiazkow oprocz pisania na temta, nie przeklinania.
Nikt wczesniej nie przyczepial sie do postow bez wiekszych powodow a jak tak to byly wysylane PM'y albo wpisywalismy sie co nam nie pasuje jakims innym kolorkiem w poscie usera i tyle .. a ze pan KonradK postanowil wytykac wady i wskazywac gdzie jest blad to coz nie pozostalo nic innego jak odbic pileczke gdyz wytykanie w taki sposob jaki on to zrobil jest nie na miejscu ... to chyba miala byc jakas proba sila, albo chec zwrocenia uwagi Ptaq'a "Patrz Twoi modzi robia taaaakie bledy, a ja jestem porzadny itd itp" przynajmniej ja to tak odebralam ...
saurona napisał/a:
Chce znac uzasadnienie tego ostrzezenia
Ale my mamy prawo Ci tego uzasadnienia nie podac poniewaz to nie jest ostrzezenie dla Ciebie ;]
saurona napisał/a:
W takim wypadku wychodzi na to ze nie wolno miec innego zdania niz moderator bo wtedy lamie sie regulamin.
oczywiscie ze mozna ... z reszta pisalam o tym wyzej ... wazne jest to w jaki sposob sie to zrobi.. ;]
a co do usuwania postow ... coz czasem trzeba ... jak na moj gust za niedlugo poleca nastepne posty jak sie nie sytuacja nie zmieni w jednym temacie ;]
Dziekuje za uwage ;] chyba pora na zakonczenie tej bezsensownej dyskusji ... ;]
oczywiscie ze mozna ... z reszta pisalam o tym wyzej ... wazne jest to w jaki sposob sie to zrobi.. ;]
nie uwazam ze by sposob KonradaK na zwrocenie uwagi, chociaz nieslusznie byl obrazliwy czy cos w tym stylu. Dlatego nadal nie rozumiem powodu ostrzezenia.
_________________ Dialog z Aniołem zakończył się dla mnie tym że dostałam niebiańskim skrzydlem w pysk
Zimowy pogrzeb,
Kamienny anioł celuje ręką
W puste niebo.
jak się nie podoba to wracaj na swoje fora na których to przecież jesteś modem adminem i czym tam chcesz. i tam sobie nie rób królestwa i tłumacz się wszystkim z każdego wystawionego ostrzeżenia.
boże...
@KonkradK
Uwagi dotyczace jakis bledow w poscie np. interpunkcja, literowka, orty itd. zwracamy na PW od tego to jest. Kazdy moze sie mylic i ja pewnie sporo takich PW odnosnie ort. i nie tylko bym dostal. Ale za kazdego takiego PW bym podziekowal i bleda poprawil. Natomiast moderatorzy i admin maja takiego bonusa ze maja 2 opcje albo wyslac PW albo od razu poprawic taki bledzik w poscie - podpisujac sie od razu kto co poprawił. Wiec nie ma o co takich postow pisac.
Co do ostrzezenia to sciagam go bo uwazm ze byl on za bardzo pod wplywem chwilowej emocji wystawiony.
@All
Co do całego tematu to prosze o troche wieksza wyrozumialosc dla moderatorow to byly ich pierwsze dni gdy zostały same na forum, dlatego mysle ze wybaczycie im to ze troche im nerwy puscily i troche bledow popelnily - ale trzeba pamietac ze mimo to sa mody to tez sa ludzie i tez sie mylą.
@Mod
Z wami to prywatnie
PS.
Temat odblokowalem jezeli ktos ma jeszcze jakies pytania czy uwagi prosze pisac postaram sie pomoc.
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
ohhh podobaja mi sie pierwsze posty Natalki i Martynki pieknie stoja na sluzbie prawa nawet nie mozna komus zwrocic uwagi bo sie opieprz dostaje tak wlasnie taki ma byc moderator 8)
dla mnie takie rzeczy nie powinny byc na prv poniewaz to nic nie da ta osoba mnie oleje i bedzie po temacie a tak tutaj wszyscy to zobacza i taka osoba napewno wezmie sobie to do siebie
a co do nerwow to wg mnie to jest moderator i powinien byc troszke opanowany a jak nie jest to niech sie uspokoi a pozniej dopisze posta bo to chyba jest osoba na forum ktora ma dawac przyklad
Moim zdaniem nie mozna o kazdej pierdole ze ktos napisal o jeden wykrzyknik za duzo od razu postow czy tematow a jak postow to w ogole w temacie nie na temat. Dlatego ja jestem zdecydowanie za wiadomosciami PW a jak juz ktos nie moze wytrzymac ze ktos napisal ten wykrzyknik za duzo i nie reaguje na PW to niech napisze do moda a jak to chodzi wlasnie o moda to do mnie lub do innego moda. Nie mozna popadac w parananoje.
I zgadzam sie ze mod powinien dawac przyklad i takie zachowanie jak mialo miejsce z ostrzezeniem nie bylo dobre ale to byl 1 raz - i zapominacie i powtorze to kolejny raz mod/admin to tez czlowiek
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum