Wysłany: 2006-01-05, 17:30
Polecający: baba jaga ;P
archi185 napisał/a:
dla mnie takie rzeczy nie powinny byc na prv poniewaz to nic nie da ta osoba mnie oleje i bedzie po temacie
tak klocmy sie, zwracajmy sobie uwage, ublizajmy sobie .. w ogole po co sa PM'y nie rozumiem kompletnie bezsensu ;]
zrobmy tu anarchie ;]
archi185 napisał/a:
a co do nerwow to wg mnie to jest moderator i powinien byc troszke opanowany a jak nie jest to niech sie uspokoi a pozniej dopisze posta bo to chyba jest osoba na forum ktora ma dawac przyklad
widzisz nie wszyscy sa tacy wyrachowani ;]
a tak w ogole to jak chcecie to nie ma problemu, zaczne wam liczyc emotikonki i znaki interpunkcyjne i pilnowac kazdego punktu regulaminu ;]
Wlasnie o to chodzi ze, robicie z tego jakis oddzial wojskowy. Owszem nie przeklinajmy, niech modzi beda do kazdego dzialu i odpowiadaja takze zeby ten dzial "zyl", a nie takie ustawianie wszytskich. To odpycha
_________________ Dialog z Aniołem zakończył się dla mnie tym że dostałam niebiańskim skrzydlem w pysk
Zimowy pogrzeb,
Kamienny anioł celuje ręką
W puste niebo.
Wysłany: 2006-01-05, 20:30
Polecający: baba jaga ;P
ale ustawianie nas nie odpycha ?? ;]] wiesz wszystko dziala w obydwie strony, my sie staramy nie przyczepiac za bardzo i przymykamy oczy, ale jak ktos prowokuje i nie zwraca uwagi na prosby i dalej postepuje tak jak postepowal ... z reszta tak jak pisal Ptaq nasze prosby sa raczej malo widoczne i nie w tonie " ZLE ZROBILES, MASZ SIE POPRAWIC" itd itp ...
ale ustawianie nas nie odpycha ?? ;]] wiesz wszystko dziala w obydwie strony, my sie staramy nie przyczepiac za bardzo i przymykamy oczy, ale jak ktos prowokuje i nie zwraca uwagi na prosby i dalej postepuje tak jak postepowal ... z reszta tak jak pisal Ptaq nasze prosby sa raczej malo widoczne i nie w tonie " ZLE ZROBILES, MASZ SIE POPRAWIC" itd itp ...
JESZCZE RAZ POWTARZAM! nie widze nic obrazliwego w tym jak KonradK zwrocil uwage. Chyba macie dziewczeta mase kompleksow skoro wszystko co sie do Was mowi odbieracie jako atak, czy nagacje w obrazliwy sposob Waszych zachowan, czy postow.
_________________ Dialog z Aniołem zakończył się dla mnie tym że dostałam niebiańskim skrzydlem w pysk
Zimowy pogrzeb,
Kamienny anioł celuje ręką
W puste niebo.
NIe, nie mamy kompleksów ... i co to ma do rzeczy:/
Skonczcie ten tematjest juz po fakcie i po co to ciagnac.... zaraz powstanie znowu jakas chora wymiana zdan... piszmy oczym innym o czym kolwiek ale ten temat zostawy bo sa to juz "stare dzieje..."
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum