KonradK, powiem ci tak to ona jest modem nie ty... wiec raczej nie wypada ci a upominac!!!
po drugie kazdy tu takie błedy po pełnianawet sam admin pewnie... a bardziej tu chodiz o oto zeby wiadomosc nie skąłdałam sie z samych gif-ow czy emotikonek a ze słow + np emotikonki... wiec nie ma sensu zebys psiał takie posty bo ty własnie tez żłamałes regulamin twoj post nie wnosi nic do tematu i jets nie na temat w dodatku:)
A i jak miło ze zauwazyłes ze znakow interpunkcyjnych bpo ja widze tylko jeden po rzad u niej znak int... to miło z twojej strony ze piszesz nam ze piszemu zgodnie z regulaminem...
ALE to jest NABIJANIE POSTOW POwtarzajac sie PISZESZ NIE NA TEMAT I ZACHOWUJESZ SIE JAKBYS BYŁ MODEM UPOMINAJAC NAS
A NIE JESTES
MIłego dnia B)
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
KonradK, proszęmnie tu nie upominać bo może się to dla ciebie nieprzyjemnie skończyć. poza tym w moim poście jest JEDEN znak interpunkcyjny i jest to znak zapytania w pierwszej linijce. uh. -.-
Przepraszam bardzo Wszystkich... Źle zrozumiałem ten punkt regulaminu zrozumiałem ,że nie można 5 emotikonek pod rząd dawać. Przepraszam martinka_666. Bardzo przepraszam, moja wina nie przemyślany post. Ale gafa... obiecuje poprawe.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale nie wolno używać na przykład dziesięciu wykrzykników pod rząd co czynią tutaj czyli łamią regulamin nagminnie pewne osoby. Już na to zwracałem uwagę ale nie wiedziałem że jest taki punkt w regulaminie bo bym się bardziej czepiał.
NatalkaS napisał/a:
PISZESZ NIE NA TEMAT I ZACHOWUJESZ SIE JAKBYS BYŁ MODEM UPOMINAJAC NAS
A NIE JESTES!!!!!!!!!!!!!!
MIłego dnia B)
To żarty mam nadzieje.
PS. Złamałaś regulamin.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2005-12-30, 22:42
Polecający: baba jaga ;P
KonradK napisał/a:
Przepraszam bardzo Wszystkich... Źle zrozumiałem ten punkt regulaminu zrozumiałem ,że nie można 5 emotikonek pod rząd dawać. Przepraszam martinka_666. Bardzo przepraszam, moja wina nie przemyślany post. Ale gafa... obiecuje poprawe.
alez prosze Cie bardzo ...
fazi napisał/a:
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale nie wolno używać na przykład dziesięciu wykrzykników pod rząd co czynią tutaj czyli łamią regulamin nagminnie pewne osoby. Już na to zwracałem uwagę ale nie wiedziałem że jest taki punkt w regulaminie bo bym się bardziej czepiał.
jest taki punkt w regulaminie, moim zdaniem powinien sie znalesc jeszcze taki o impertynencji ...
fazi napisał/a:
To żarty mam nadzieje.
nie no to najprawdziwsza prawda niestety ;/ tez bym wolala zeby to byl zart ....
Wysłany: 2005-12-30, 23:18
Polecający: baba jaga ;P
tak ... bedziemy jak liczy sie tylko regulamin to liczym zaczynamy od dzis ... ;/
dzizzzz ;/
to ze ktos raz na ruski rok walnie za duzo emotikonek czy da o jeden wyrzyknik za duzo nie kwalifikuje sie to do upomnienia nawet ... a zachowanie pana konradaK jest moim zdaniem lekko nie na miejscu ...
Widzisz kazdy z nas Fazi tu łąmie regulamin...(mniej wazne punkty) i po co o to sie kłocic a ktos tu zaczoł... a nie przesadzajmy... co to jakas zbrodnia... "zabiłąm" kogos
fazi napisał/a:
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale nie wolno używać na przykład dziesięciu wykrzykników pod rząd co czynią tutaj czyli łamią regulamin nagminnie pewne osoby
Chodzi ci m.in o mnie... no i co ale tu cała sprawa nie jest z powodu mojego ktosa sie czepił nas o emotikonki... a mu tłumaczyłsmy jaki jest regulamin ze tyczy znakow interpunkcyjnych ... a mniejsza z tym...
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Tzn ja nie w temacie jestem troszki chyba i może nie słusznie się wkurzam ale urazy na psychice przez te tysiąc wykrzykników w każdym poście mi zostały. I tak mi się odrodziło teraz ale nie to jest głównym powodem mojego zbulwersowania zaistniałą sytułacją. (khekhe, politykiem moge zostać) Co rozpieprzyło mnie na kawałki (mówiąc prościej) to Twoja wypowiedź wyżej gdzie wyraźnie dajesz do zrozumienia, że skoro masz moda to jesteś tu Bogiem, wolno Ci wszystko, jesteś lepsza od wszystkich, możesz robić co chcesz i w ogóle jesteś ponad prawem.
Mnie to nie przeraziło jakoś więc mówie, że mi się to zajebiście nie spodobało. Ot wszystko na ten temat.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
martinka_666, czemu wykasowalas moj post? masz cos do ukrycia? moim zdaniem Twoja postawa wobec KonradK, jest smieszna. Chcesz pokazac ze Ty tutaj masz wladze? Mysle ze lepszym sposobem na udowodnienie tego jest powazne podejscie do swojej funkcji. Napisalas na PW, ze KonradK, wszystkim tutaj dziala na nerwy ale to nie ejst chyba powod zeby dawac mu ostarzezenie z tak blahym wyjasnieniem.
_________________ Dialog z Aniołem zakończył się dla mnie tym że dostałam niebiańskim skrzydlem w pysk
Zimowy pogrzeb,
Kamienny anioł celuje ręką
W puste niebo.
chodzi ci o wyjaśnienie? mam zedytować wyjaśnienie i wrzucić tam kilometrowy wywód dlaczego dostał to pieprzone ostrzeżenie?
co z ciebie za matka teresa w ogóle?!
a PW są PRYWATNYMI wiadomościami i nie życzę sobie aby były one publikowane.
Proszę, po co się kłocić i robić zamieszanie i burdel na forum. Dobra dostałem te ostrzeżenie przepadło, popełnilem błąd dobrze nie doczytałem. Koniec kropka. Po co się wyzywać, i doprowadzać do niemiłych wymian zdań. Czy Wy tego chcecie ?
To trzeba bylo usunac tylko swoja "czesc" PW sa takze moimi wiadomosciami, a ja mam prawo zeby je udostepnic. A jezeli moge prosic to chce takie wyjasnienie dotyczace ostrzezenia dla KonradK. BTW czy na forum mozna przeklinac?
Nie jestem Matka Teresa, ale staram sie na trzewo podejsc do calej tej CHOREJ sytuacji. Tak jak w piaskownicy, ktos Cie przezwie a Ty mu lopatka w leb.
_________________ Dialog z Aniołem zakończył się dla mnie tym że dostałam niebiańskim skrzydlem w pysk
Zimowy pogrzeb,
Kamienny anioł celuje ręką
W puste niebo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum